Γιουβέντους - Πάρμα 2-1: Επτά φορές «CR7» (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Γιουβέντους - Πάρμα 2-1: Επτά φορές «CR7» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν «on-fire», σκόραρε δις και για έβδομο σερί ματς και η Γιουβέντους ξεπέρασε στον αυτόματο την Πάρμα και αύξησε την διαφορά από την Ίντερ στο +4.

Έκανε την αρχή την 1η Δεκεμβρίου. Γκολ με πέναλτι και ισοπαλία-ζημιά κόντρα στην Σασουόλο. Συνέχισε με γκολ στο «Ολίμπικο», αλλά η ανεβασμένη Λάτσιο διπλασίασε τις απώλειες. Αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια, το φαινόμενο «CR7» εφάπτεται αποκλειστικά με την μπιανκονέρο επιτυχία.

Κόντρα στην Πάρμα, η Γιουβέντους δεν εντυπωσίασε. Ο Κριστιάνο, όμως, το έκανε. Γιατί σκόραρε σε έβδομο σερί ματς, γιατί πέτυχε τα γκολ που έδωσαν την πέμπτη σερί νίκη στην ομάδα του (2-1). Μια νίκη που σημαίνει αβαντάζ τεσσάρων βαθμών στην μάχη τίτλου με την Ίντερ.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Πορτογάλος σταρ άνοιξε το σκορ με ένα σουτ που κόντραρε και ξεγέλασε τον Σέπε ενώ στο 58' απάντησε με εμφατικό τρόπο από την ασίστ του Ντιμπάλα, στην ισοφάριση του Κορνέλιους τρία λεπτά νωρίτερα.

Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 16 γκολ σε 17 αναμετρήσεις στη φετινή Serie A, έγινε ο πρώτος που σημειώνει σερί επτά αγώνων μετά τον Νταβίντ Τρεζεγκέ το 2005 και είναι ο μόνος που σκοράρει τουλάχιστον 15 γκολ σε κάθε μία από τις τελευταίες 14 σεζόν. Αριθμοί που προκαλούν δέος και σπρώχνουν μαζί και την Γιουβέντους στους 51 βαθμούς.

Γιουβέντους (Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο (21' Ντανίλο), Ραμπιό, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ράμσεϊ (60' Ιγκουαΐν), Ντιμπάλα (81' Κόστα), Ρονάλντο

Πάρμα (Ντ'Αβέρσα): Σέπε, Γκαλιόλο, Άλβες, Ιακοπόνι, Νταρμιάν, Ερνάνι, Σκοτσαρέλα (66' Σπροκάτι), Κούρτιτς, Κούτσκα, Κουλουσέφσκι, Ινγκλέζε (44' Κορνέλιους)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα