Επίσημο: Ο Ντε Ρόσι κρεμάει τα παπούτσια του!

Επίσημο: Ο Ντε Ρόσι κρεμάει τα παπούτσια του!

Gazzetta team
Επίσημο: Ο Ντε Ρόσι κρεμάει τα παπούτσια του!

bet365

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι βάζει τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, αφού αφήνει τη Μπόκα και κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

O Nτανιέλε Ντε Ρόσι το πήρε απόφαση! Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο Ιταλός μέσος εγκαταλείπει τη Μπόκα Τζούνιορς και η μοναδική του σκέψη είναι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μπορεί το συμβόλαιο με τη Μπόκα να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά ο Ντε Ρόσι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 36 του χρόνια! Ο Ιταλός έκανε την τελευταία του προπόνηση και δεν θα γυρίσει στην Αργεντινή, μιας και η μεγάλη του κόρη δεν μπορεί να τον ακολουθήσει στην Αργεντινή. Η λιτή δήλωση του Ντε Ρόσι τα λέει όλα... «Αφήνω το ποδόσφαιρο γιατί μου λείπει πολύ η οικογένεια. Αφήνω τη Μπόκα Τζούνιορς και αποχωρώ από το ποδόσφαιρο. Λέω αντίο σε μια ομάδα που μπήκε στην καρδιά μου».

Στη σκιά του Capitano, ο Ντε Ρόσι έγινε ο Capitano Futuro. Ηταν αυτός που οι τιφόζι δεν ήθελαν να χάσουν, αλλά και ο πρώτος ένοχος και αυτός που άκουγε τα περισσότερα στις στραβές. Ηταν αυτός που ζούσε πιο έντονα τα πάντα ως γέννημα-θρέμμα Ρωμαίος, αλλά δεν ένιωσε ποτέ την άνευ όρων αγάπη των Ρωμαίων όπως ο αρχηγός του. Hταν κι αυτός που στις δηλώσεις του δεν έψαχνε να βρει δικαιολογίες συνεχώς, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον εαυτό του. O Ντε Ρόσι ήταν πάντα έτοιμος για αρχηγός.

Η βραδιά του Capitano Ντε Ρόσι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα