Μαρότα: «Η Γιούβε θα πάρει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μαρότα: «Η Γιούβε θα πάρει το πρωτάθλημα»

bet365

Η Ιντερ είναι στην κορυφή της Serie A και θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα.

Οι Νερατζούρι πάτησαν στην κορυφή την περασμένη Κυριακή και ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Παρασκευή την 4η Ρόμα, ενώ η Γιουβέντους που είναι στο -1 δοκιμάζεται το Σάββατο με την 3η Λάτσιο στη Ρώμη. Το κλίμα είναι τέλειο, επομένως, για την Ιντερ και ο ενθουσιασμός στα ύψη, με τον γενικό διευθυντή του κλαμπ να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, χρίζοντας ξεκάθαρο φαβορί τη Γιούβε.

«Είμαστε ακόμη στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα είναι πολύ περίπλοκο το να νικήσουμε αυτή τη σεζόν. Η Γιουβέντους έχει δύο 11άδες, είναι ένα πολύ δυνατό ρόστερ, νομίζω πως θα τα καταφέρει και φέτος. Σε κάθε περίπτωση, δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο άμεση η επιρροή του Αντόνιο Κόντε στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του Μαρότα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα