Ντουάρτε - Μίλαν: 4 μήνες έξω

Ντουάρτε - Μίλαν: 4 μήνες έξω

Gazzetta team
Ντουάρτε - Μίλαν: 4 μήνες έξω

bet365

Εκτός δράσης για το επόμενο τετράμηνο θα μείνει ο 23χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, όπως ανακοίνωσαν οι Ροσονέρι.

Ο Λέο Ντουάρτε, αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των Μιλανέζων, υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω ενός προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού και η επιστροφή του υπολογίζεται σε 3-4 μήνες. Με δεδομένο ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό, όταν θα είναι ξανά διαθέσιμος, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η σεζόν... έφυγε για τον Ντουάρτε και για τη Μίλαν γίνεται απαραίτητο το να αποκτήσει στόπερ τον Ιανουάριο. Ετσι, το όνομα του Μερίχ Ντεμιράλ έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με τα ιταλικά ρεπορτάζ να αναφέρουν δύο διαφορετικά πράγματα: Α) Η Γιουβέντους θα συζητήσει για την πώληση του με ένα ποσό στα 35-40 εκατ. ευρώ. Β) Οι Τορινέζοι δε συζητάνε για την παραχώρηση του Τούρκου ή του Ντανιέλε Ρουγκάνι όσο παραμένει εκτός δράσης ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα