Γοδίν vs Ντιμπάλα: «Πόλεμος» στα social media (vid)

Gazzetta team
Γοδίν vs Ντιμπάλα: «Πόλεμος» στα social media (vid)

bet365

Ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να σταματήσει τον Αργεντίνο ο Ουρουγουανός στο φιλικό της Δευτέρας, έχει ξεσηκώσει Γιουβεντίνους και Ιντερίστι.

Τα ματς της Αργεντινής με την Ουρουγουάη την έχουν πάντα την ένταση τους. Κι αν δεν μας πιστεύει κάποιος, ας δει τον... τσαμπουκά που έγινε με τους Λιονέλ Μέσι και Εντίνσον Καβάνι. Ή το πώς έπεσε στα πόδια του Πάουλο Ντιμπάλα ο Ντιέγκο Γοδίν, με τους δυο τους να έχουν προηγούμενο από το Ιντερ-Γιουβέντους του Meazza, όπου ο Μπιανκονέρο είχε κάνει θέατρο σε μια φάση. Τώρα, όπως φαίνεται, ο Νερατζούρι πήγε να του δώσει... όντως λόγο για να βρεθεί στο έδαφος και για τα ιταλικά ΜΜΕ η συγκεκριμένη φάση ήταν ό,τι έπρεπε ώστε να ξεσηκώσουν Γιουβεντίνους και Ιντερίστι, οι οποίοι "αρπάχτηκαν" στα social media. Οπως είχε γίνει δηλαδή και με τον τραυματισμό του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος προήλθε από ένα μαρκάρισμα του Χουάν Κουαδράδο σε φιλικό της Χιλής με την Κολομβία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα