Ιμπραΐμοβιτς - Μίλαν: Συνάντηση με Ραϊόλα

Ιμπραΐμοβιτς - Μίλαν: Συνάντηση με Ραϊόλα

Gazzetta team
Ιμπραΐμοβιτς - Μίλαν: Συνάντηση με Ραϊόλα

bet365

Οι Ροσονέρι θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και είχαν την πρώτη συζήτηση με τον Μίνο Ραϊόλα, με το Sky Italia να κάνει λόγο για περίπλοκη υπόθεση.

Ο Σουηδός έχει μείνει ελεύθερος από τους LA Galaxy, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην Ιταλία και όπως φαίνεται υπάρχει επιθυμία και από την πλευρά της Μίλαν για νέα συνεργασία. Σύμφωνα με το Sky Italia, οι Ροσονέρι συναντήθηκαν με τον Ραϊόλα και δεν συζήτηση για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα αλλά για τον Ζλάταν, οι απαιτήσεις του οποίου δε βοηθούν όμως. Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, τα λεφτά που θέλει ο Ιμπραΐμοβιτς καθιστούν περίπλοκη την υπόθεση και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν νέες επαφές για να διαπιστωθεί αν μπορεί να υπάρξει συμφωνία. Η Μίλαν είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο 1,5 χρόνου αλλά το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις του Σουηδού, χωρίς όμως αυτές να αναφέρονται στο ρεπορτάζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα