Νάπολι - Αταλάντα 2-2: Χαμός... (vid)

Gazzetta team
Νάπολι - Αταλάντα 2-2: Χαμός... (vid)

bet365

Οι Παρτενοπέι προηγήθηκαν δύο φορές και είχαν δύο δοκάρια αλλά οι Μπεργκαμάσκι ισοφάρισαν στο 86' και έγινε πανικός με VAR, διαμαρτυρίες και κόκκινη κάρτα στον Κάρλο Αντσελότι!

Το ξεκίνημα του ματς ήταν... γεμάτο για τη Νάπολι, η οποία είχε ευκαιρία στο 2' με τον Μίλικ, αναγκαστική αλλαγή στο 11' (Ζιελίνσκι στη θέση του Αλαν), ευκαιρία στο 12' με τον Καγιεχόν και γκολ στο 16': Ωραία ο Ινσίνιε για τον Ισπανό, ωραίο το γύρισμα του για τον Μαξίμοβιτς, 1-0 και όλα ωραία για τους Παρτενοπέι. Θα μπορούσαν να είναι ακόμη καλύτερα στο 22' αν η μπάλα είχε πάει στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι από τον Μίλικ μετά την απόκρουση του Γκολίνι στο σουτ του Φαμπιάν Ρουίθ, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να κυριαρχεί. Αυτό δεν αποτυπώθηκε και στο σκορ όμως, με συνέπεια λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 41' συγκεκριμένα, να έρθει το "σοκ" με το 1-1 του Φρόιλερ, μετά την πολύ ωραία συνεργασία του με Ιλιτσιτς και Τολόι.

Με ψυχολογία από την ισοφάριση, οι Μπεργκαμάσκι απείλησαν και νωρίς στο β' μέρος, με τον Πάσαλιτς στο 51', για να ακολουθήσει η ευκαιρία της Νάπολι με τον Μέρτενς (59'). Οι Παρτενοπέι ανέβασαν ξανά ρυθμό και είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 68' με φάουλ του Μίλικ, ο οποίος τελικά δικαιώθηκε στο 71', όταν πήρε την μπαλιά του Φαμπιάν Ρουίθ και απέφυγε και τον Γκολίνι για το 2-1. Αμέσως μετά ο Φαμπιάν Ρουίθ είχε ευκαιρία για τρίτο γκολ αλλά ο πορτιέρε απέκρουσε και στο 86' έγινε... μακελειό! Η Νάπολι ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κίερ στον Γιορέντε, η φάση συνεχίστηκε και η Αταλάντα ισοφάρισε (2-2) με το πλασέ του Ιλιτσιτς, μετά την κάθετη του Τολόι, για να ακολουθήσει ο κακός χαμός.

Ολος ο πάγκος των γηπεδούχων έπεσε πάνω στον διαιτητή και τελικά αυτός -αφού από το VAR του είπαν μάλλον ότι όλα είναι ΟΚ- αποφάσισε τελικά να μη γυρίσει τη φάση πίσω, να μετρήσει το 2-2 και να δείξει κόκκινη κάρτα στον Αντσελότι, με το San Paolo να βράζει... Οπως και να έχει, η Αταλάντα έφυγε από τον νότο με αποτέλεσμα και αυτό σημαίνει ότι παραμένει στην 3η θέση και στο +3 από την 4η Νάπολι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα