Λάτσιο - Αταλάντα 3-3: Τρέλα στη Ρώμη! (vid)

Gazzetta team
Λάτσιο - Αταλάντα 3-3: Τρέλα στη Ρώμη! (vid)

bet365

Οι Μπεργκαμάσκι προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο στο Olimpico, αλλά οι Λατσιάλι έκαναν αντεπίθεση στο β΄μέρος και ισοφάρισαν στο 92ο λεπτό!

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Με τον καλύτερο τρόπο ξανάρχισε η Serie A, στην οποία ούτως ή άλλως είχαμε ενδιαφέρον και ματσάρες ως τώρα. Και τώρα προστέθηκε ακόμη μία. Η Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ήταν ασύλληπτη στο πρώτο 45λεπτο στο Olimpico και προηγήθηκε με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Μουριέλ και ένα του Γκόμες, δείχνοντας έτοιμη να πιάσει -έστω με ματς περισσότερο- τη Γιουβέντους στην κορυφή. Η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι, όμως, έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο 45λεπτο και με δύο γκολ (πέναλτι) του Ιμόμπιλε και ένα του Κορέα ισοφάρισε σε 3-3, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα πάντα...

Το ματς άρχισε με τους Μπεργκαμάσκι να μπαίνουν φουριόζοι, να έχουν ευκαιρίες από νωρίς και να ανοίγουν το σκορ στο 23' με τον Μουριέλ, μετά το τακουνάκι του Πάσαλιτς και την πάσα του Γκόσενς. Και πριν προλάβουν να καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι γίνεται, ήρθε το 0-2 στο 28' ξανά από τον Μουριέλ, αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ και με την μπάλα να περνάει απ' όλους. Οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν σε απόλυτο βαθμό αφού ήλεγχαν τα πάντα στο ματς και στο 37', μετά την έξυπνη κίνηση του εκπληκτικού Μουριέλ, ο Γκόμες βρέθηκε απέναντι από τον Στρακόσια και έγραψε το 0-3!

Το σκορ ήταν δίκαιο με βάση την απόδοση των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν κάπως, οι γηπεδούχοι έψαχναν μια αντίδραση και τελικά μέσα σε ένα δίλεπτο το ματς πήρε φωτιά. Το χέρι του Παλομίνο στο 69' έστειλε τον διαιτητή στο σημείο του πέναλτι και από εκεί ο Ιμόμπιλε μείωσε σε 1-3, για να έρθει στο επόμενο λεπτό (70') το 2-3 από το ωραίο τελείωμα του Κορέα μετά τη συνεργασία με τον Ιταλό φορ. Οι Ρωμαίοι το πίστευαν πλέον και τα έδιναν όλα για την ισοφάριση, αλλά στο 89' η Αταλάντα είχε τρελή διπλή ευκαιρία για το 2-4. Δεν το έκανε όμως και το πλήρωσε στο 92', όταν ο Ντε Ρουν ανέτρεψε τον Ιμόμπιλε και ο ρέφερι έδειξε ξανά πέναλτι, με τον διεθνή Ιταλό φορ να σκοράρει και πάλι από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα