«Μπορεί να παίζει μέχρι τα 44 ο Μπουφόν»

«Μπορεί να παίζει μέχρι τα 44 ο Μπουφόν»

Gazzetta team
«Μπορεί να παίζει μέχρι τα 44 ο Μπουφόν»

bet365

Ο ατζέντης του Τζανλουίτζι Μπουφόν ανέφερε ότι ο Ιταλός γκολκίπερ δεν αποκλείεται να έχει και τρία χρόνια ακόμα ποδοσφαιρικής καριέρας μπροστά του.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία και αμέρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μπουφόν στα 41 του επέστρεψε στη Γιουβέντους, της οποίας την εστία έχει υπερασπιστεί δύο φορές στη φετινή Serie A στα παιχνίδια κόντρα σε Ελλάς Βερόνα και ΣΠΑΛ.

Ο Μπουφόν φαίνεται πως δεν μπορεί να δει τον εαυτό του μακριά από τα γήπεδα και ο ατζέντης του, Σιλβάνο Μαρτίνα μιλώντας στο Sportitalia τόνισε ότι ο έμπειρος Ιταλός γκολκίπερ δεν θα είναι έκπληξη αν συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα τρία χρόνια.

«Το να επιστρέψει στη Γιουβέντους ήταν μια σωστή απόφαση γιατί είναι ακόμα δυνατός και παραμένει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Νομίζω πως θα έχει ευκαιρίες ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αυτή τη σεζόν και θεωρώ πως έχει τη δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο για κάποια χρόνια ακόμα μέχρι και την ηλικία των 44 ετών».

Όσον αφορά το μέλλον; ο Μαρτίνα ανέφερε πως ήδη έχει συμβουλέψει τον Μπουφόν να παραμείνει στο ποδόσφαιρο και να γίνει προπονητής μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Προσωπικά τον συμβούλεψα να πάρει δίπλωμα προπονητικής όταν κρεμάσει τα γάντια του. Μπορεί να δώσει ό,τι έχει σε αυτόν τον ρόλο νομίζω. Πιστεύω πως θα του αρέσει», σχολίασε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα