Μίλαν - Γκαζίδης: «Γλίτωσε από τη Serie D»

Μίλαν - Γκαζίδης: «Γλίτωσε από τη Serie D»

Gazzetta team
Μίλαν - Γκαζίδης: «Γλίτωσε από τη Serie D»

bet365

Στην επίσημη παρουσίαση του Στέφανο Πιόλι ο διευθύνων σύμβουλος των Ροσονέρι αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που παρέλαβαν οι Αμερικάνοι του Elliott.

Οι Πάολο Μαλντίνι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν μίλησαν για τους λόγους που αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή άμεσα, με τον Πιόλι να διαδέχεται τον Μάρκο Τζαμπάολο, αλλά ο Γκαζίδης επιχείρησε να εστιάσει σε κάτι άλλο, για να περιγράψει την κατάσταση στη Μίλαν και τη δουλειά που πρέπει να γίνει.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζαμπάολο, καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Θα τα πάει καλά όπου κι αν συνεχίσει. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και καταλαβαίνουμε τον εκνευρισμό των οπαδών, αλλά έχουμε αρχίσει ένα "ταξίδι". Και δε θα είναι εύκολο. Η Μίλαν ήταν πολύ κοντά στην πτώχευση, τη γλιτώσαμε από τη Serie D, στην οποία θα πήγαινε όπως για παράδειγμα η Πάρμα. Δουλεύουμε με πάθος και διαβεβαιώνουμε τους οπαδούς ότι θέλουμε να επιστρέψουμε ψηλά, στην ελίτ της Ευρώπης. Δε θα είναι εύκολο, το ξέρουμε, αλλά παίρνουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις, βελτιώσαμε το ρόστερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και είμαστε στο -4 από την 4άδα. Πήραμε έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει να δουλέψει με τους νεαρούς παίκτες μας», ήταν τα λόγια του Γκαζίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα