Τορίνο - Νάπολι 0-0: Πρόβλημα... (vid)

Gazzetta team
Τορίνο - Νάπολι 0-0: Πρόβλημα... (vid)

bet365

Μετά το 0-0 με τη Γκενκ, οι Παρτενοπέι έμειναν άσφαιροι και στο Τορίνο και κινδυνεύουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη Serie A.

Μετά τη λευκή ισοπαλία στο Βέλγιο για το Champions League υπήρξε η σχετική γκρίνια στον ιταλικό νότο, ενώ τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ήθελαν το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο. Αν δεχθούμε ότι αυτά είναι αλήθεια, τότε το κλίμα δε θα φτιάξει άμεσα, αφού η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι γκέλαρε στο Olimpico του Τορίνο και αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα εκμεταλλευτεί όπως θα ήθελε το αποτέλεσμα -όποιο κι αν είναι αυτό- στο Ιντερ - Γιουβέντους που ακολουθεί...

Η Νάπολι έγινε για πρώτη φορά απειλητική στο 10' με το καλό σουτ του Φαμπιάν Ρουίθ που απέκρουσε ο Σιρίγκου, με το ματς να είναι ανοιχτό και με καλό ρυθμό. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε καλή στιγμή και στο 24' πάλι με τον Ισπανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει μετά την μπαλιά του Ινσίνιε, για να ακολουθήσει στο 28' το ωραίο πλασέ του Μέρτενς που έφυγε λίγο άουτ. Οι Ναπολιτάνοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν είχαν το προβάδισμα και από το 34' δεν είχαν ούτε τον Χισάι, ο οποίος τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Γκουλάμ. Και αφού δε δέχθηκε το γκολ στις φάσεις που θα μπορούσε να συμβεί αυτό, η Τορίνο βγήκε μπροστά προς το τέλος του ημιχρόνου και είχε τη δική της καλή στιγμή με το πολύ καλό σουτ του Ανσάλντι που απέκρουσε ο Μέρετ, ενώ στην επαναφορά ο Βέρντι αστόχησε.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τη Γκρανάτα να απειλεί με την κεφαλιά του Ανσάλντι (49') ενώ στο 51' ο Μπελότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά υπήρχε οφσάιντ και καλώς ακυρώθηκε το γκολ. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι στεκόταν πολύ καλά και δεν κινδύνευε από τη Νάπολι, για την οποία ο Αντσελότι δεν άργησε να αρχίσει τις αλλαγές. Οι Καγιεχόν και Γιορέντε δεν έδωσαν τη λύση όμως, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 69', όταν πήρε μόνος την κεφαλιά από πολύ κοντά αλλά αστόχησε. Ηταν βασικά η τελευταία μεγάλη φάση του παιχνιδιού, το οποίο ήταν ανοιχτό ως το τέλος και με ρυθμό, αλλά χωρίς γκολ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα