Ιντερ - Λάτσιο 1-0: Επόμενοοοος... (vid)

Gazzetta team
Ιντερ - Λάτσιο 1-0: Επόμενοοοος... (vid)

bet365

Το γκολ του Ντ'Αμπρόζιο έφτανε στους Νερατζούρι για να νικήσουν τους Λατσιάλι που είχαν φάσεις και να κάνουν το 5x5. Σοκ για Νάπολι (0-1 από Κάλιαρι)!

Στο Meazza το πρώτο 20λεπτο πέρασε με την Ιντερ να έχει την κατοχή αλλά όχι κάτι ουσιαστικό. Αυτό ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν ο Μπιράγκι σέντραρε από αριστερά και ο Ντ'Αμπρόζιο εκμεταλλεύτηκε τον... ύπνο του Γιόνι και πήρε την κεφαλιά από κοντά για το 1-0. Η Λάτσιο θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό αλλά ο Χαντάνοβιτς έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο ωραίο πλασέ του Κορέα, με τους Ρωμαίους να ανεβάζουν την απόδοση τους και να ψάχνουν το 1-1. Αυτό που δεν έκανε (πάλι) ο Κορέα στο 34', όταν βγήκε τετ α τετ αλλά έκανε πολύ άσχημο τελείωμα... Ενα λεπτό μετά, ο Αργεντίνος είχε νέα ευκαιρία για να βρει δίχτυα αλλά ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε το κοντινό σουτ, ενώ στο 45' αντέδρασε πολύ καλά και στην προσπάθεια του Μπάστος.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με νέα ευκαιρία της Λάτσιο και συγκεκριμένα του Κορέα ξανά, ο οποίος στο 51'... δε βρήκε μπάλα απέναντι από τον Σλοβένο τερματοφύλακα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι το πίστευε, αλλά στο 59' χρειάστηκε μια μεγάλη διπλή επέμβαση του Στρακόσια, αρχικά στο τετ α τετ του Μπαρέλα και αμέσως μετά στο σουτ του Πολιτάνο στην επαναφορά, για να μην τελειώσει πρόωρα το ματς. Και όντως δεν τελείωσε εκεί, αλλά στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, αφού η Λάτσιο από ένα σημείο και μετά κουράστηκε και η Ιντερ μπόρεσε να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση, κάνοντας κι αυτή φάσεις για δεύτερο γκολ. Το σουτ του Λουκάκου έφυγε άουτ όμως, ενώ στο 91' ο Λαουτάρο δε βρήκε στόχο από κοντά, μετά το λάθος του Λουίς Φελίπε.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντ'Αμπρόζιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο (57' Σένσι), Μπιράγκι, Πολιτάνο (77' Λαουτάρο), Λουκάκου (83' Σάντσες).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (73' Μπερίσα), Παρόλο, Λουίς Αλμπέρτο (66' Λέιβα), Γιόνι, Κορέα, Καϊσέδο (53' Ιμόμπιλε).

Μεγάλο διπλό η Κάλιαρι
Η Νάπολι έχανε τις ευκαιρίες και στο τέλος τιμωρήθηκε για αυτό, καθώς με γκολ του Λούκας Κάστρο στο 87’ η Κάλιαρι με τον Λυκογιάννη στη βασική ενδεκάδα (έπαιξε σε όλο το ματς) έφυγε με μεγάλη νίκη 1-0 από το Σαν Πάολο. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που είτε τα έχαναν μόνοι τους είτε έβλεπαν τον Όλσεν να θυμάται τον παλιό καλό του εαυτό και να κάνει τη μία απόκρουση μετά την άλλη. Κανένας, όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα συμβεί, καθώς η Κάλιαρι έφυγε στην κόντρα και στο 87’ έφτασε στο γκολ με κεφαλιά του Κάστρο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, όμως με το VAR δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία αμφιβολία (τον κάλυπτε ο Μανωλάς), με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κουλιμπαλί και η Νάπολι να τελειώσει το ματς με 10 παίκτες.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ
Από εκεί και πέρα, στα άλλα ματς της βραδιάς, η Φιορεντίνα πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην εποχή του Ρόκο Κομίσο, επικρατώντας με 2-1 της Σαμπντόρια. Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα άνοιξε το σκορ στο 31' με τον Πετσέλα και έφτασε στο 2-0 με τον Κιέζα στο 57', με τους Γενοβέζους απλά να μειώνουν στο 79' με τον Μπονατσόλι. Στο Ennio Tardini το αυτογκόλ του Μπουραμπιά στο 95' έδωσε στην Πάρμα τη νίκη με 1-0 επί της Σασουόλο, ενώ η Λέτσε πήρε το δεύτερο τρίποντο με το εκτός έδρας 3-1 επί της Σπαλ, η οποία απογοητεύει μέχρι στιγμής. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μανκόζου που έβαλε δύο γκολ με ισάριθμα πέναλτι, την ίδια ώρα που στο Luigi Ferraris τα δίχτυα δεν κουνήθηκαν ποτέ, παρά τις προσπάθειες των Τζένοα και Μπολόνια...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 2-1 (31' Πετσέλα, 57' Κιέζα - 79' Μπονατσόλι)
Τζένοα - Μπολόνια 0-0
Ιντερ - Λάτσιο 1-0 (23' Ντ'Αμπρόζιο)
Πάρμα - Σασουόλο 1-0 (95' αυτ. Μπουραμπιά)
Νάπολι - Κάλιαρι 0-1 (87' Κάστρο)
Σπαλ - Λέτσε 1-3 (17' Ντι Φραντσέσκο - 11' πεν.,73' πεν. Μανκόζου, 47' Καλντερόνι)

 

SERIE A Τελευταία Νέα