Γιουβέντους - Βερόνα 2-1: Με Ράμσεϊ και CR7 (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους - Βερόνα 2-1: Με Ράμσεϊ και CR7 (vid)

bet365

Η Ελλάς προηγήθηκε με το καλύτερο γκολ του Βελόζο, αλλά η Κυρία ισοφάρισε με το πρώτο του Ράμσεϊ και νίκησε με ακόμη ένα του Ρονάλντο.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ατλέτικο, δίνοντας την ευκαιρία στους Ράμσεϊ και Ντεμιράλ να κάνουν ντεμπούτο ως βασικοί και στον Μπουφόν να κάνει... δεύτερο ντεμπούτο ως Μπιανκονέρο, ενώ ο Ντιμπάλα για πρώτη φορά φέτος ήταν βασικός. Και σχεδόν όλοι ήταν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρωταγωνιστές. Ο Τούρκους έκανε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Βερόνα, ο Ουαλός έβαλε το γκολ της ισοφάρισης και ο Ιταλός πορτιέρε έκανε μια επέμβαση στο 90' κρατώντας τους τρεις βαθμούς, με τη Γιούβε να στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς της Τρίτης με την Μπρέσια...

Το ματς θα μπορούσε να αρχίσει από το 1-0 αν ο Κουαδράδο δεν αστοχούσε, ενώ βγήκε σε θέση για γκολ, στα 30 δευτερόλεπτα. Η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα όμως, όπως δεν κατέληξε και στο 13', φεύγοντας ελάχιστα άουτ, στο δυνατό σουτ του Ρονάλντο. Δύο λεπτά μετά ο Ραχμάνι πήρε αγκαλιά τον Πορτογάλο αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι, για να το κάνει αμέσως μετά, στο 19', στην απέναντι περιοχή για μαρκάρισμα του Ντεμιράλ στον Ντι Κάρμινε. Και αυτό που ακολούθησε, ήταν απλά μαγικό: Εκτέλεση του Ντι Κάρμινε στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά πλασέ του Λάζοβιτς στο οριζόντιο και στην εξέλιξη της φάσης ασύλληπτο σουτ του Βελόζο για το 0-1! Από εκείνο το σημείο και για το επόμενο 10λεπτο οι Μπιανκονέρι έδειχναν εκνευρισμένοι και δεν απέφευγαν τα λάθη, αλλά στο 31' ηρέμησαν σε μεγάλο βαθμό, αφού το σουτ του Ράμσεϊ βρήκε και σε αντίπαλο για να καταλήξει στα δίχτυα του Σιλβέστρι (1-1).

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους είχε ένα ημίχρονο στη διάθεση της για να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση αλλά δε χρειάστηκε τόσο. Στο 48' ο Κουδράδο έφυγε στην αντεπίθεση και ο Γκίντερ τον ανέτρεψε, με τον ρέφερι να δείχνει τη βούλα, από όπου ο Ρονάλντο έκανε το 2-1. Η λογική έλεγε ότι οι Τορινέζοι θα έκαναν ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια αλλά όσες φορές θα μπορούσαν να σκοράρουν είτε ήταν άστοχοι είτε έκαναν λάθος στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα η Βερόνα να παραμένει ζωντανή. Και αφού παρέμεινε, λίγο έλειψε να... πεθάνει τους Μπιανκονέρι στο 90' αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε το σουτ του Λάζοβιτς και στην επαναφορά ο Βελόζο σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού! Ηταν η προτελευταία αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού, με την τελευταία να είναι η αποβολή του Κουμπούλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 94'...

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Αλεξ Σάντρο, Ράμσεϊ (61' Κεντίρα), Μπεντανκούρ (51' Πιάνιτς), Ματουιντί, Κουαδράδο, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (72' Ιγουαΐν).

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Κουμπούλα, Γκίντερ, Φαραόνι, Αμραμπάτ (85' Πατσίνι), Βελόζο, Λάζοβιτς, Τζακάνι (73' Τουτίνο), Βέρε (59' Πεσίνα), Ντι Κάρμινε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα