Ιντερ - Ουντινέζε 1-0: Κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Ιντερ - Ουντινέζε 1-0: Κορυφή! (vid)

bet365

Με γκολ του Σένσι οι Νερατζούρι νίκησαν τους Φριουλάνι που έπαιζαν με 10 παίκτες και έκαναν το 3x3.

Το κλίμα στο Giuseppe Meazza ήταν πανηγυρικό πριν καν την έναρξη του ματς, λίγο επειδή υπάρχει ενθουσιασμός για τη φετινή ομάδα του Αντόνιο Κόντε, λίγο επειδή η ισοπαλία της Γιουβέντους στη Φλωρεντία έδινε την ευκαιρία στην Ιντερ να μείνει μόνη (τουλάχιστον μέχρι να παίξει την Κυριακή η Τορίνο) στην κορυφή. Και ακριβώς αυτό έκανε. Οι Μιλανέζοι μπορεί να μην εντυπωσίασαν αλλά πήραν τους βαθμούς με το γκολ του Σένσι, απέναντι σε μια Ουντινέζε που το πάλεψε όσο μπορούσε, έχοντας μείνει με 10 παίκτες από το 35' λόγω αποβολής του Ντε Πάουλ...

Η Ιντερ μπήκε καλά στον αγώνα και στο 4' είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Πολιτάνο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους πρώτη φάση στο 24' με το γυριστό του Ντε Μάιο που μπλόκαρε ο Χαντάνοβιτς και η φάση που ουσιαστικά έκρινε το ματς έγινε στο 35', όταν ο Ντε Πάουλ έριξε σφαλιάρα στον Καντρέβα και αποβλήθηκε μέσω VAR. Τα πράγματα, όπως καταλαβαίνει κανείς, έγιναν πιο δύσκολα για την Ουντινέζε και στο 44' ήρθε το γκολ για τους Νερατζούρι με την κεφαλιά του Σένσι μετά τη σέντρα του Γοδίν (1-0).

Η Ουντινέζε προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά της επανάληψης αλλά ο Χαντάνοβιτς αντέδρασε σωστά στο σουτ του Λαζάνια στο 52', με τους γηπεδούχους να έχουν στη συνέχεια κάποιες φάσεις για να βάλουν το δεύτερο γκολ και να κλειδώσουν το τρίποντο. Δεν το έβαλαν τελικά, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε και έτσι η Ιντερ πανηγύρισε το 3x3 αλλά και το ντεμπούτο του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος στο 84' είχε ευκαιρία για το 2-0 αλλά νικήθηκε από τον Μούσο.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα, Μπαρέλα (46' Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Σένσι, Ασαμόα, Πολιτάνο (80' Σάντσες), Λουκάκου (65' Λαουτάρο).

Ουντινέζε (Ιγκόρ Τούντορ): Μούσο, Οπόκου, Μπεκάο, Ντε Μάιο, Στρίγκερ, Γιάγιαλο (71' Μπαράκ), Φοφανά, Γουάλας (81' Μαντραγκόρα), Σέμα (81' Πουσέτο), Ντε Πάουλ, Λαζάνια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα