Παραμονεύει για Ντε Χέα η Γιουβέντους

Gazzetta team
Παραμονεύει για Ντε Χέα η Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους περιμένει με ενδιαφέρον την εξέλιξη του θέματος της ανανέωσης του Νταβίδ Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για να τον κλείσει ως ελεύθερο.

Παρά τα δημοσιεύματα μέσα στο καλοκαίρι που ήθελαν τον Ντε Χέα να τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο, οι υπογραφές δεν έχουν πέσει, και σε ένα χρόνο από σήμερα ο Ισπανός γκολκίπερ μένει ελεύθερος από το Όλντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με αρκετές αγγλικές εφημερίδες, όπως η Mirror, η Sun και η Express, η Γιουβέντους παραμονεύει για τον Ισπανό τερματοφύλακα επιδιώκοντας να τον κλείσει για του χρόνου το καλοκαίρι ως ελεύθερο, κάνοντας κίνηση τον Ιανουάριο.

Η Γιούβε θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Ντε Χέα από την 1η Ιανουαρίου σε περίπτωση που αυτός δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πάντως σίγουρα δεν θα θέλουν να χάσουν έτσι έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ και οι επόμενοι μήνες μέχρι το τέλος του 2019 αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

SERIE A Τελευταία Νέα