Τζαπακόστα: Έφτασε στη Ρώμη για να υπογράψει (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζαπακόστα: Έφτασε στη Ρώμη για να υπογράψει (pic)

bet365

Έπειτα από δύο σεζόν στην Τσέλσι, ο Ντάβιντε Τζαπακόστα επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ρόμα. Τα ξημερώματα της Τετάρτης πάτησε το πόδι του στη Ρώμη και δήλωσε πως του έλειψε πολύ η χώρα του...

Ο Ιταλός φουλ μπακ, μετακινήθηκε από την Τορίνο στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι το καλοκαίρι του 2017, όμως, ελάχιστα πράγματα θα θυμούνται οι οπαδοί των «μπλε» από εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, ένα γκολ με σέντρα – σουτ στο Champions League και μια καθοριστική απομάκρυνση πάνω σχεδόν πάνω στη γραμμή στον εντός έδρας επαναληπτικό των ημιτελικών του περσινού Europa League κόντρα στην Άιντραχτ είναι οι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των φίλων του αγγλικού κλαμπ.

Ο Τζαπακόστα μετακομίζει στη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και φτάνοντας στη Ρώμη τα ξημερώματα της Τετάρτης αρκέστηκε απλά να δηλώσει στο SkySport Italia: «Μου έλειψε πολύ η πατρίδα μου, χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ».

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί επίσημα από τους «τζιαλορόσι», ενώ, με την παραχώρησή του, ανοίγει ο δρόμος για τον Ρις Τζέιμς στους «μπλε» ώστε να πάρει συμμετοχές από τον Φρανκ Λάμπαρντ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα