Ρονάλντο - Marca: Βραβεύθηκε ως θρύλος! (vid)

Gazzetta team
Ρονάλντο - Marca: Βραβεύθηκε ως θρύλος! (vid)

bet365

Μαραντόνα, Τζόρνταν, Πελέ, Ναδάλ, Φέντερερ, Φελπς και τώρα και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος βραβεύθηκε από την εφημερίδα Marca ως ένας από τους θρύλους του αθλητισμού.

Ο CR7 επέστρεψε στη Μαδρίτη για να... σηκώσει ακόμη ένα τρόπαιο. Εστω σε προσωπικό επίπεδο. Στην πόλη που έγραψε ιστορία, σαρώνοντας τα πάντα με τη Ρεάλ, ο Ρονάλντο βραβεύθηκε από την εφημερίδα Marca ως ένας από τους θρύλους της. Ενας από τους θρύλους των σπορ, τους οποίους έχει βραβεύσει μέσα στα χρόνια το μαδριλένικο Μέσο, όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Μάικλ Τζόρνταν, η Νάντια Κομανέτσι, ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο Λιονέλ Μέσι, ο Πελέ, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Χάιλε Γκεμπρεσελασιέ, ο Σεργκέι Μπούμπκα, ο Μάικλ Φελπς, ο Πάου Γκασόλ, ο Ραούλ, ο Πάολο Μαλντίνι και πολλοί άλλοι.

Σε αυτό το... παρεάκι ανήκει πλέον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο δηλώνοντας ότι «αυτό θα πάρει ξεχωριστή θέση στο μουσείο μου. Η Μαδρίτη είναι ξεχωριστή, ταξιδεύω πολύ αλλά λίγες πόλεις είναι όπως η Μαδρίτη. Αυτό το βραβείο, βασικά, το παίρνω λόγω όσων πέτυχα με τη Ρεάλ. Είναι ένα ισπανικό βραβείο και αυτό με κάνει υπερήφανο. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν, είμαι υπερήφανος, ελπίζω να επισκεφθώ ξανά σύντομα τη Μαδρίτη».

Παρών στην εκδήλωση της Marca και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος είχε... αγκαλιές και φιλιά με τον Πορτογάλο, με τον οποίο οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα