Ντε Λιχτ - Γιουβέντους: Εφτασε στο Τορίνο ο Ολλανδός (vid)

Ντε Λιχτ - Γιουβέντους: Εφτασε στο Τορίνο ο Ολλανδός (vid)

Gazzetta team
Ντε Λιχτ - Γιουβέντους: Εφτασε στο Τορίνο ο Ολλανδός (vid)

bet365

Ο Ματάις Ντε Λιχτ έφτασε στο Τορίνο, το βράδυ της Τρίτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο με τη «Μεγάλη Κυρία».

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Γιουβέντους και στον Άγιαξ είχαν αίσιο τέλος, τα συμβόλαια είναι έτοιμα και ο Ντε Λιχτ στο Τορίνο! Με ιδιωτικό αεροπλάνο ο Ολλανδός έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Ιταλία, το πρωί της Τετάρτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογραψει. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε στα 75 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους και ο 19χρονος Ολλανδός αμυντικός θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάρι. Θυμίζουμε, πως στην κούρσα για την απόκτησή του η Γιουβέντους άφησε πίσω της τόσο τη Μπαρτσελόνα όσο και τη Γιουνάιτεντ. «Γεια σας μπιανκονέρι, είμαι ο Ματάις. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ήταν το μήνυμα του Ντε Λιχτ στους φίλους της Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα