Νέος «πόλεμος» ανάμεσα σε Ίντερ και Ικάρντι

Νέος «πόλεμος» ανάμεσα σε Ίντερ και Ικάρντι

Κώστας Ζάλιαρης
Νέος «πόλεμος» ανάμεσα σε Ίντερ και Ικάρντι

bet365

Παρά το γεγονός πως η Ίντερ φέρεται να έχει επικοινωνήσει πως είναι κοινή η απόφαση να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη προετοιμασία του καλοκαιριού ο Μάουρο Ικάρντι, ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να μην το γνώριζε και πλέον απειλεί να κάθεται και να πληρώνεται!

Οι «νερατζούρι» έκαναν γνωστό πως αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει τον Μάουρο Ικάρντι στα πλάνα που έχει ετοιμάσει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, δεν θα τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία και το Internation Champions Cup.

Από πλευράς συλλόγου αυτό που έβγαινε προς τα έξω ήταν πως επρόκειτο για απόφαση από κοινού, ωστόσο, η «Repubblica» αναφέρει πως ο Ικάρντι δεν το γνώριζε και εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι θα παραμείνει πίσω στο Μιλάνο.

«Θα μείνω στην ομάδα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου σε δυο χρόνια, θα με πληρώνουν και δεν πρόκειται να παίξω» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή στο περιβάλλον του, απειλώντας να μην πάει πουθενά και απλά να παίρνει τον μισθό του!

Φυσικά κάτι τέτοιο προφανώς και δεν τον συμφέρει σε καμία περίπτωση και πρόκειται για λόγια εν βρασμώ, αφού κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μένει ανενεργός και να χάνει τις ευκαιρίες στην καριέρα του...

 

SERIE A Τελευταία Νέα