Κόντε - Ιντερ: Ανακοίνωση την Παρασκευή

Κόντε - Ιντερ: Ανακοίνωση την Παρασκευή

Gazzetta team
Κόντε - Ιντερ: Ανακοίνωση την Παρασκευή

bet365

Η Παρασκευή είναι η μέρα που θα επισημοποιηθεί, μέσω της σχετικής ανακοίνωσης, η συμφωνία των Νερατζούρι με τον πρώην προπονητή και αρχηγό της Γιουβέντους.

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, την τελευταία εβδομάδα υπήρχε σιγουριά και από την Παρασκευή θα υπάρχουν και γεγονότα. Οπως μετέδωσε με βεβαιότητα το Sky Italia, μέσα στο επόμενο 24ωρο η Ιντερ θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κόντε, ο οποίος το Σάββατο θα είναι στη Μαδρίτη μαζί με τον πρόεδρο Στίβεν Ζιανγκ και τον γενικό διευθυντή Μπέπε Μαρότα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Champions League.

Είδηση που έχει ήδη προκαλέσει και αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Γιουβέντους, τουλάχιστον διαδικτυακά, αφού στα social media γράφουν διάφορα για τον πρώην προπονητή τους και αρχηγό της ομάδας κάποτε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα