Κιέβο – Σαμπντόρια 0-0 (vids)

Κιέβο – Σαμπντόρια 0-0 (vids)

bet365

Ο Σέρτζιο Πελισιέ αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της αγαπημένης του Κιέβο και η ομάδα του, αν και με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο, έδειξε πυγμή, είχε τύχη και πήρε τον βαθμό με το τελικό 0-0 απέναντι στη Σαμπντόρια.

100% Επιστροφή* χρημάτων Νάπολι - Ίντερ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στη βροχή Βερόνα, το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για έναν και μόνο λόγο.

Για το «αντίο» του Πελισιέ που άντεξε μέχρι και τα 40 του χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και ρίχνει φέτος τους τίτλους τέλους.

Από το 2000 στην Κιέβο, με μικρό διάλειμμα από τον Ιανουάριο του 2001 έως το καλοκαίρι του 2002 όταν και είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σπαλ, ο Πελισιέ πέτυχε 139 τέρματα και αναδείχθηκε σε θρύλο της ομάδας και φυσικά, σε μια σπουδαία ποδοσφαιρική μορφή για τη Serie A.

Η Κιέβο, που φυσικά έχει υποβιβαστεί από καιρό, σκόραρε στο 10ο λεπτό με πανέμορφη προσπάθεια του Λερίς, με το γκολ όμως να ακυρώνεται με VAR για οφσάιντ, ενώ, στο 40' όλα έγιναν πολύ δύσκολα για τους γηπεδούχους στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι».

Ο Μπάρμπα αποβλήθηκε για πολύ κακό μαρκάρισμα με ψηλά τα πόδια στον Ντεφρέλ και η Σαμπντόρια ενεργοποιήθηκε για να πάρει το παιχνίδι. Σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο οι Κουλιαρέλα και Γκαμπαντίνι έχαναν ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο 73o λεπτό, όταν έφτασε η στιγμή της αποχώρησης του Πελισιέ από το παιχνίδι, με συμπαίκτες, αντιπάλους και διαιτητές να παρατάσσονται για να τον χειροκροτήσουν και τον έτερο βετεράνο, Κουαλιαρέλα, να του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά...

 

SERIE A Τελευταία Νέα