Ιντερ - UEFA: Financial Fair Play... τέλος!

Ιντερ - UEFA: Financial Fair Play... τέλος!

Gazzetta team
Ιντερ - UEFA: Financial Fair Play... τέλος!

bet365

Οι Νερατζούρι έκαναν όλα όσα έπρεπε και η UEFA ανακοίνωσε ότι δεν έχουν πλέον καμία δέσμευση λόγω του Financial Fair Play.

Η οικονομική πολιτική του Μάσιμο Μοράτι και το γεγονός ότι ο Ερικ Τοχίρ δεν αποδείχθηκε και τόσο... δυνατός όσο αναμενόταν, είχαν ως συνέπεια από το 2015 η Ιντερ να είναι εγκλωβισμένη στο Financial Fair Play. Ετσι, πλήρωνε πρόστιμα στην UEFA, δήλωνε λιγότερους παίκτες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν μπορούσε να ξοδέψει μεγάλα ποσά στις μεταγραφές.

Ολα αυτά αποτελούν μια... κακή ανάμνηση πλέον, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι Νερατζούρι, όπως και οι Μπεσίκτας και Αστάνα, δεν είναι πλέον εγκλωβισμένοι στο FFP αφού παρουσίασαν τα οικονομικά αποτελέσματα που έπρεπε. Αρα, τη νέα σεζόν θα δηλώσουν κανονικά 25 παίκτες για την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν, ενώ το καλοκαίρι θα μπορούν να ξοδέψουν πιο άνετα σε σχέση με την τελευταία τετραετία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα