Τορίνο – Σασουόλο 3-2 (vid)

Τορίνο – Σασουόλο 3-2 (vid)

bet365

Με χαμένο πέναλτι, με την Τορίνο να μην βρίσκει λύσεις παρά το αριθμητικό αβαντάζ από το 28' και με τον Κονσίλι να του έχει αρνηθεί γκολ σε «ψαλίδι», ο Μπελότι... τα έκανε όλα μόνος του! Με δυο γκολ και το δεύτερο... δοκιμάζοντας ξανά ανάποδο σουτ, χάρισε μεγάλη νίκη στη «Γκρανάτα» με το 3-2 επί της Σασουόλο!

Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, ακόμα κι αν τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ για πρώτη φορά δέχθηκε τεράστιο δώρο, απέτυχε να το εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό.

Αρχικά, ο Μπελότι είδε τον Κονσίλι να του λέει «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι έπειτα από χέρι του Μανιαρέλι που υποδείχθηκε με τη βοήθεια και του VAR.

Η Σασουόλο, πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το χαμηλό δεξί σου του Μπουράμπια στο 27ο λεπτό, ωστόσο, έβαλε τη φανέλα στο κεφάλι πανηγυρίζοντας και πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για ν' αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο!

Η Τορίνο, έπρεπε πλέον να τα δώσει όλα, ούσα... τυχερή μέσα στην ατυχία. Ο Μπελότι στην έναρξη του δευτέρου μέρους έκανε ανάποδο ψαλίδι, ο Κονσίνι το απέκρουσε, όμως... απλά εξόργισε τον στράικερ της «Γκρανάτα». Ισοφάρισε με κοντινή προβολή από γύρισμα του Ντε Σιλβέστρι στο 56', όμως, η Σασουόλο, αφού πρώτα ο Κονσίλι απέκρουσε τρομερή προβολή του Τζάτζα στο 69', κατάφεραν να πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ!

Ο Μπόκα «χόρεψε» από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, σούταρε, ο Σιρίγου απέκρουσε και στο «ριμπάουντ» ο Λιρόλα με τακουνιά έγραψε το 2-1.

Ο Τζάτζα στο 81ο λεπτό κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια από ασίστ του Μέιτε, για να έρθει ο λυτρωτής Μπελότι να δοκιμάσει ξανά ανάποδο ψαλίδι και αυτή τη φορά να νικήσει τον Κονσίλι για το 3-2!

Η νίκη αυτή, επιτρέπει στην Τορίνο να συνεχίσει μέχρι τέλους στο κυνήγι ευρωπαϊκής θέσης για την επόμενη σεζόν, έχοντας φτάσει πολύ κοντά... στην «αυτοκτονία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα