Αταλάντα - Ουντινέζε 2-0

Gazzetta team
Αταλάντα - Ουντινέζε 2-0

bet365

Με δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο οι Μπεργκαμάσκι νίκησαν τους Φριουλάνι και είναι μόνοι στην 4η θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A.

Η ήττα της Μίλαν από την Τορίνο έδινε την ευκαιρία στην Αταλάντα να μείνει μόνη στην 4η θέση και δεν την έχασε. Αν και η Ουντινέζε μόνο αδιάφορη δεν είναι, αφού δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της, η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι βρήκε τον τρόπο για να πάρει το τρίποντο και να θεωρείται πλέον το φαβορί για την έξοδο στο Champions League.

Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και ευκαιρίες για την Αταλάντα με τους Πάσαλιτς, Ζαπάτα και Ντε Ρουν στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς όμως να καταλήξει στα δίχτυα η μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπεργκαμάσκι πλησίασαν ξανά στο γκολ με τους Γκόμες-Ζαπάτα-Χάτεμπερ, για να αγγίξει το 0-1 στο 72' η Ουντινέζε με το δοκάρι του Ντε Πάουλ. Η λύση, τελικά, για την Αταλάντα ήρθε στο 82' με το πέναλτι του Ντε Ρουν (1-0), μετά το μαρκάρισμα του Σάντρο στον Μασιέλο, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 στο 85' από τον Πάσαλιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα