Ρόμα: Τρελή πρόταση στον Κόντε

Ρόμα: Τρελή πρόταση στον Κόντε

Gazzetta team
Ρόμα: Τρελή πρόταση στον Κόντε

bet365

Το εντυπωσιακό για τα δεδομένα τους ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ ετησίως προσφέρουν οι Τζαλορόσι στον Αντόνιο Κόντε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ, ο Κόντε είχε συνάντηση με τον Φράνκο Μπαλντίνι και εκπροσώπους της Ρόμα στο Λονδίνο. Η πρόταση που του κατατέθηκε είναι για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 9,5 εκατ. ευρώ, ποσό που η Ρόμα θα μπορέσει να διαθέσει θυσιάζοντας κάποια από τα υψηλότερα συμβόλαια της, με τους Εντιν Τζέκο, Χαβιέρ Παστόρε και Στίβεν Ενζονζί να υποδεικνύονται ως υποψήφιοι προς πώληση.

Ο Κόντε φέρεται να ζήτησε ένα ξεκάθαρο πλάνο και εγγυήσεις ότι θα καταφέρει να χτίσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική προς τη Γιουβέντους, ενώ ταυτόχρονα οι φήμες θέλουν να αναλαμβάνει πόστο στους Ρωμαίους ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Τζανλούκα Πετράκι, στενός φίλος του Κόντε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα