Ουντινέζε - Έμπολι 3-2

Gazzetta team
Ουντινέζε - Έμπολι 3-2

bet365

Η Ουντινέζε επιβλήθηκε με 3-2 με ανατροπή της Έμπολι και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής. Νίκη και για την Κάλιαρι επί της ΣΠΑΛ (2-1).

Τρελό πρώτο ημίχρονο στο Ούντινε, όπου η ομάδα του Τούντορ έκανε μεγάλη ανατροπή και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος για να επιβληθεί με 3-2 της Έμπολι και να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Καπούτο, όμως στο 14’ ο Ντε Πάουλ έκανε το 1-1. Στο 24’ η Έμπολι πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Κρούνιτς να κάνει το 1-2, όμως το φινάλε ήταν εντυπωσιακό. Στο 41’ ο Ντε Πάουλ με πέναλτι έκανε το 1-1 και στο 45’ ο Μαντράγκορα το 3-2! Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες στο 63’ (δεύτερη κίτρινη στον Ζέεγκελαρ), αλλά παρά την πίεση που άσκησε η Έμπολι δεν βρήκε άλλο γκολ και παραμένει για τα καλά στη μάχη της παραμονής.

Η Κάλιαρι υποδέχθηκε την ΣΠΑΛ, την κέρδισε με 2-1 και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν με τίποτα να πάρουν ικανοποιητική διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Φαράγκο, όμως στο 18’ ο Αντενούτσι έκανε το 1-1. Οι νησιώτες πίεσαν πολύ στην επανάληψη, ήταν καλύτεροι και έφτασαν στη νίκη χάρη στο γκολ του Παβολέτι στο 60’.

 

SERIE A Τελευταία Νέα