Μίλαν - Ουντινέζε 1-1

Gazzetta team
Μίλαν - Ουντινέζε 1-1

bet365

Η Μίλαν έχασε έδαφος στη μάχη της τετράδας, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε.

Μετά την ήττα από την Σαμπντόρια και πριν το ντέρμπι με την Γιουβέντους η Μίλαν έχασε και άλλο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Οι ροσονέρι προηγήθηκαν με τον Πιόντεκ, όμως έκαναν κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έμειναν στο 1-1 με την Ουντινέζε.

Ο Κουτρόνε έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που στο 11’ είδαν τον Ντοναρούμα να αποχωρεί λόγω τραυματισμού. Οι παίκτες του Γκατούζο ήταν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 44’ με τον Πιόντεκ από κοντά. Λίγο νωρίτερα η Μίλαν είχε δει και τον εξαιρετικό Πακετά να βγαίνει λόγω τραυματισμού και η καταστροφή είδε στην επανάληψη.

Στο 64’ οι παίκτες του Τούντορ έβγαλαν υποδειγματική αντεπίθεση, οι ροσονέρι άργησαν να επιστρέψουν και ο Λαζάνια έκανε το 1-1. Ο ρυθμός άνοιξε στη συνέχεια, Καστιγιέχο και Φοφανά έχασαν ευκαιρίες για Μίλαν και Ουντινέζε αντίστοιχα και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα (11’ Ρέινα), Αμπάτε (67’ Καλάμπρια), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Λασάλτ, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Τσαλχάνογλου, Πακετά (41’ Καστιγιέχο), Κρουτόνε, Πιόντεκ

Ουντινέζε (Ιγκόρ Τούντορ): Μούσο, Τερ Άβεστ (55’ Οκάκα), Οπόκου, Ντε Μαΐό, Σαμίρ (46’ Βίλμοτ), Ζέεγκελαρ, Μπεχράμι (76’ Μαντράγκορα), Φοφανά, Ντε Πάουλ, Πουσέτο, Λαζάνια

 

SERIE A Τελευταία Νέα