Γιουβέντους - Εμπολι 1-0

Gazzetta team
Γιουβέντους - Εμπολι 1-0

bet365

Ο 19χρονος φορ σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και οι Μπιανκονέρι... ξεμπέρδεψαν με την αγγαρεία κόντρα στην Εμπολι (1-0).

Μπορεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δηλώνει ότι το μυαλό δεν πρέπει να είναι στα ματς με τον Αγιαξ αλλά στο πώς θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά το ξέρουν όλοι ότι ακόμη κι αυτός το Champions League σκέφτεται. Στο κάτω-κάτω, η Γιούβε μάλλον δεν χρειάζεται να παίζει στο μάξιμουμ για να κάνει το καθήκον της στη Serie A και αυτό αποδείχθηκε και κόντρα στην Εμπολι. Οι Τοσκανοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πάρουν αποτέλεσμα στο Τορίνο αφού δίνουν μάχη για την παραμονή τους, ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και γενικά κρατούσαν το 0-0 μέχρι το 72', όταν "μίλησε" ο Κεν. Ο 19χρονος φορ είχε περάσει ως αλλαγή πριν δύο λεπτά και πήρε την πολύ ωραία ασίστ -με το κεφάλι- του Μάντζουκιτς, εκτελώντας αμέσως για το 1-0. Και λίγα λεπτά μετά, στο 79', θα μπορούσε να το κάνει 2-0 στο τετ α τετ μετά την πάσα του Πιάνιτς, αλλά νικήθηκε από τον Ντραγκόφσκι.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (61' Σπινατσόλα), Μπεντανκούρ, Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (69' Κιν), Μπερναρντέσκι (84' Κάσερες), Μάντζουκιτς.

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Ντραγκόφσκι, Βέσελι, Μαϊέτα (80' Πασκουάλ), Ντελ'Ορκο, Ντι Λορέντσο, Κρούνιτς (80' Ακουα), Μπενάσερ, Τζούνιορ Τραορέ, Πάγιατς (79' Σαλίχ Ουτσάν), Ντιέγκο Φαρίας, Καπούτο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα