Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ίντερ ο Ικάρντι

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ίντερ ο Ικάρντι

Gazzetta team
Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ίντερ ο Ικάρντι

bet365

Την επανεμφάνισή τους στις προπονήσεις της Ίντερ έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Μάουρο Ικάρντι με την τιμωρία του να λήγει.

Ο Ικάρντι είχε να εμφανιστεί στις προπονήσεις των Νερατζούρι έναν μήνα και κάτι λόγω των τεταμένων σχέσεων με την ομάδα για το θέμα του συμβολαίου του, κάτι που του κόστισε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πριν από μερικές ημέρες ο Ικάρντι μαζί με την σύζυγό του και ατζέντη του, Γουάντα Νάρα είχαν συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να επιστρέψει ο Αργεντινός επιθετικός στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Πράγματι, όπως αναμενόταν, το πρωί της Πέμπτης ο Ικάρντι εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο προπονητικό της ομάδας και συμμετείχε στην προπόνηση των Νερατζούρι μαζί με τους συμπαίκτες του που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Πλέον ο Ικάρντι καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος και μένει να φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται από το επόμενο ματς της Ίντερ απέναντι στη Λάτσιο στις 31 Μαρτίου στο Σαν Σίρο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα