«Βαράν και Μανωλάς για τη Γιουβέντους»

Κώστας Ζάλιαρης
«Βαράν και Μανωλάς για τη Γιουβέντους»

bet365

Δυο κύριους στόχους έχουν βάλει στη Γιουβέντους για την άμυνα ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου και τα δύο ονόματα που παρουσιάζονται στον ιταλικό Τύπο είναι αυτά των Ράφαελ Βαράν και Κώστα Μανωλά.

Η «Tuttosport» αναφέρει στην ... επιχείρηση που θα στήσει η Γιουβέντους το προσεχές καλοκαίρι για να πάρει ένα καλό όνομα από την αγορά για την ενίσχυση των μετόπισθεν και ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα είναι ο ένας εκ των δύο που θέλουν να τσεκάρουν οι «μπιανκονέρι».

«Ο Παρατίτσι δουλεύει και την περίπτωση του Μανωλά» αναφέρει το ιταλικό Μέσο στο πρωτοσέλιδό του, όπου υπάρχει και η αναφορά για τον Ράφαελ Βαράν και το αβέβαιο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος αμυντικός θα... ενεργοποιήσει τον μεταγραφικό συναγερμό στη Γιουβέντους εφόσον τελικά αποφασίσει να ψάξει κάτι καινούριο, αφού από την Tuttosport παρουσιάζεται ως αποφασισμένος να βάλει τέλος στη θητεία του στη Ρεάλ στο φινάλε της φετινής σεζόν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα