Κάλιαρι - Ιντερ 2-1

Gazzetta team
Κάλιαρι - Ιντερ 2-1

bet365

Οι Νερατζούρι ηττήθηκαν με 2-1 από την Κάλιαρι και δεν είναι καθόλου σίγουροι πλέον για την έξοδο στο Champions League.

Οταν τελείωνε ο πρώτος γύρος της φετινής Serie A, άπαντες θεωρούσαν δεδομένο ότι η Ιντερ θα πάρει ένα από τα εισιτήρια για την κορυφαία διοργάνωση, πιθανότατα από την 3η θέση. Τώρα που φτάσαμε στην 26η αγωνιστική, δεν υπάρχει απολύτως καμία βεβαιότητα, γιατί η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχασε ξανά βαθμούς. Αυτή τη φορά στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι, η οποία έκανε βήμα παραμονής, με συνέπεια να πιέζεται ακόμη περισσότερο περιμένοντας τα αποτελέσματα των Μίλαν (στο -2) και Ρόμα (στο -3)...

Η Κάλιαρι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε από νωρίς για να αιφνιδιάσει την Ιντερ, απείλησε στο 15' με τον Παβολέτι και τελικά πήρε το προβάδισμα μετά το ημίωρο. Στο 31', συγκεκριμένα, η κεφαλιά του Τσεπιτέλι -μετά το φάουλ του Τσιγκαρίνι- κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο επόμενο λεπτό οι Ζοάο Πέδρο και Φαραγκό άγγιξαν το 2-0 αλλά δεν το έκαναν και στο 38'... το μετάνιωσαν: Ο Πολιτάνο στον Ναϊνγκολάν, σέντρα του Βέλγου, κεφαλιά του Λαουτάρο και 1-1 η Ιντερ. Οι Νερατζούρι πήγαν να πάρουν τα πάνω τους και να πιέσουν για το 2ο γκολ αλλά αυτό, τελικά, ήρθε από την Κάλιαρι και ήταν στο 43' με την πολύ ωραία ενέργεια του Παβολέτι, ο οποίος έβαλε ξανά μπροστά τους Ροσομπλού (2-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μιλανέζοι μπήκαν καλύτερα και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες μέσα στο ίδιο λεπτό (55') με Πολιτάνο και Λαουτάρο. Η Ιντερ προσπαθούσε για την ισοφάριση αλλά οι Σάρδοι αμύνονταν συνεχώς αποτελεσματικά, ενώ όταν δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, οι παίκτες του Σπαλέτι ήταν άστοχοι. Στο 85' ήταν και άτυχοι -ο Λαουτάρο συγκεκριμένα- αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι από την κοντινή προσπάθεια, με την Κάλιαρι να φεύγει στην αντεπίθεση στο 90' και να παίρνει πέναλτι, το οποίο όμως έχασε ο Μπαρέλα, χωρίς αυτό να στοιχίσει στην ομάδα του.

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Κράνιο, Σρνα, Τσεπιτέλι, Παζακάνε, Πελεγκρίνι, Φαραγκό, Τσιγκαρίνι (70' Μπράνταριτς), Ιονίτα (86' Παντοΐν), Μπαρέλα, Ζοάο Πέδρο (81' Ντεσπόντοφ), Παβολέτι.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα (83' Καντρέβα), Βεσίνο (68' Μπόρχα Βαλέρο), Μπρόζοβιτς (87' Ρανόκια), Πολιτάνο, Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς, Λαουτάρο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα