Πάρμα - Νάπολι 0-4

Gazzetta team
Πάρμα - Νάπολι 0-4

bet365

Η επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στο Ennio Tardini ήταν πολύ ευχάριστη, αφού οι Παρτενοπέι έριξαν 4άρα (0-4).

Το scudetto χάθηκε, η 2η θέση δεν γίνεται να χαθεί, οπότε η Νάπολι είναι σε μια περίεργη κατάσταση στη Serie A, αφού πρέπει να αναζητά συνεχώς κίνητρο. Αυτό, ενδεχομένως, να είναι το Europa League, αφού για να κάνουν πραγματικότητα τον μεγάλο ευρωπαϊκό τους στόχο οι Παρτενοπέι, θα πρέπει να παίρνουν ρυθμό από το πρωτάθλημα. Και σε αυτό το πλαίσιο, το 0-4 επί των Παρμέντσι δείχνει ότι οι Ναπολιτάνοι είναι σε καλή κατάσταση, αφού ξέσπασαν και για τις χαμένες ευκαιρίες προηγούμενων αγώνων.

Από τα πρώτα λεπτά η Νάπολι πήρε τον έλεγχο και έψαξε το γρήγορο γκολ, το οποίο τελικά πέτυχε στο 18'. Το διαγώνιο του Ζιελίνσκι, μετά την πάσα του Χισάι, είχε ως αποτέλεσμα το 0-1 αφού ο Σέπε δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τους Παρτενοπέι να συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό και να απειλούν με τον Καγιεχόν στο 29'. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, τελικά, έφτασε στο 0-2 στο 36' με την έξυπνη (κάτω από το τείχος) εκτέλεση φάουλ του Μίλικ, απέναντι σε μια Πάρμα που δεν είχε κάποια φάση.

Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο ματς στο 57', όταν δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μαλκί στον Αλβες, αλλά το VAR έδειξε ότι είχε προηγηθεί φάουλ στον Καγιεχόν, οπότε το πέναλτι "ακυρώθηκε". Το ματς, επομένως, παρέμεινε στον έλεγχο της Νάπολι, η οποία στο 73' εκμεταλλεύτηκε το λάθος της Πάρμα και με τον Μίλικ ανέβασε το σκορ στο 0-3, για να έρθει το 0-4 στο 82': Ωραία συνεργασία των Παρτενοπέι, ο Βέρντι έβγαλε σε θέση για γκολ τον Ουνάς και αυτός το έκανε.

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ'Αβέρσα): Σέπε, Ιακοπόνι, Αλβες, Γκαλιόλο, Γκόμπι, Μακίν (53' Σιλιγκάρντι), Ριγκόνι, Κούτσκα, Ζερβίνιο (78' Σκιαπακάσε), Ινγκλέζε, Μπιαμπιανί (83' Γκατσόλα).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Μαλκί, Μαξίμοβιτς (46' Λουπέρτο), Κουλιμπαλί, Χισάι, Καγιεχόν, Αλαν, Φαμπιάν, Ζιελίνσκι (75' Βέρντι), Μίλικ (80' Ουνάς), Μέρτενς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα