Φιορεντίνα - Ιντερ 3-3

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Ιντερ 3-3

bet365

Με πέναλτι στο 100' ύστερα από χρήση VAR, η Φιορεντίνα ισοφάρισε την Ιντερ σε 3-3 και την άφησε μόλις στο +2 από την 4η θέση.

Υστερα από δύο σερί νίκες, που είχαν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα στις τάξεις των Nerazzurri, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-3 στο Artemio Franchi. Η Ιντερ, αφού δέχθηκε γκολ στο 100' με πέναλτι έπειτα από αμφισβητούμενη απόφαση από το VAR, έχασε δύο βαθμούς και πλέον είναι στο +2 από την Μίλαν και το +3 από την Ρόμα.

Σε ένα ζευγάρι στο οποίο είχε προσφέρει 31 γκολ στις τελευταίες 7 συναντήσεις, το σκορ άνοιξε μόλις στα 16 δευτερόλεπτα όταν ο Κιέζα γύρισε στον Σιμεόνε, του οποίου το σουτ βρήκε στον Ντε Βράι. Το 1-0 έμεινε για πέντε λεπτά καθώς η άμυνα των Viola δεν απέκρουσε καλά ύστερα από φάουλ και έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο πρώην κάτοικος Φλωρεντίας, Ματίας Βεσίνο, ισοφάρισε με πλασέ και δεν πανηγύρισε (1-1). Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή πριν το ημίχρονο, όταν ο Πολιτάνο απέφυγε τον Βερετού στα δεξιά και με εξαιρετικό curler βρήκε την απέναντι γωνία για το 1-2 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Νωρίς στην επανάληψη και το 52' ο διαιτητής, Αμπίσο, ενημερώθηκε για χέρι, τελικά η ενέργεια του Εντιμίλσον Φερνάντες τιμωρήθηκε και ο Ιβάν Πέρισιτς με το αριστερό πόδι από τα 11 βήματα έκανε το 1-3 στέλνοντας από την άλλη τον Λαφόντ. Η Φιορεντίνα στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τη φωτοβολίδα του Μπιράγκι, όπως μέσω VAR το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Μουριέλ στον Ντ' Αμπρόζιο. Ο Κολομβιανός επιθετικός πήρε το αίμα της ομάδας του πίσω στο 74' με εκπληκτικό φαλτσαριστό φάουλ και όλα τα λεφτά ήταν η φάση του 100'.

Ο Κιέζα ύψωσε μέσα στην περιοχή, ο Ντ' Αμπρόζιο φάνηκε να βρίσκει την μπάλα με το στήθος, ο Αμπίσο έδειξε τη βούλα και έπειτα από χρήση VAR επέμεινε στην αρχική του απόφαση. Ο Βερετού έστησε την μπάλα και αφού ξεγέλασε τον Χαντάνοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Μπιράγκι, Βίτορ Ούγκο, Τσεκερίνι, Λαουρινί (79' Νταμπό), Βερετού, Φερνάντες, Μπενάσι (57' Μουριέλ), Ζέρσον, Κιέζα, Σιμεόνε (58' Πιάτσα).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Νταλμπέρ (62' Ασαμόα), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ναϊνγκολάν (89' Ναϊνγκολάν), Πολιτάνο (77' Καντρέβα), Πέρισιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα