Η Ίντερ κατέθεσε την πρόταση ανανέωσης στον Ικάρντι

Η Ίντερ κατέθεσε την πρόταση ανανέωσης στον Ικάρντι

Gazzetta team
Η Ίντερ κατέθεσε την πρόταση ανανέωσης στον Ικάρντι

bet365

Η Ίντερ δίνει στον Μάουρο Ικάρντι 6,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τετραετές συμβόλαιο, ωστόσο η πρόταση δεν αγγίζει τις απαιτήσεις του Αργεντινού επιθετικού.

Το σίριαλ με τον Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ συνεχίζεται χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει πόσα επεισόδια θα ακολουθήσουν ακόμα.

Σύμφωνα πάντως με την Corriere dello Sport του Σαββάτου, η Ίντερ έκανε την πρόταση που όλοι ανέμεναν προς τον Αργεντινό επιθετικό για νέο συμβόλαιο.

Όπως υποστηρίζει, η πρόταση αφορά συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόταση αυτή, πάντως, δεν αγγίζει τις απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος θέλει 7,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, που με τα μπόνους ενδεχομένως να φτάνει και τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, όπως επισημαίνει το σχετικό ρεπορτάζ, η Γουάντα Νάρα βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την Ίντερ προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτό το ένα εκατομμύριο ευρώ που χωρίζει τις δύο πλευρές μπορεί να καλυφθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα