Ιντερ – Σαμπντόρια 2-1

Gazzetta team
Ιντερ – Σαμπντόρια 2-1

bet365

Ο σούπερ σταρ των Νερατζούρι παρέμεινε εκτός αποστολής σε σιωπηλή τιμωρία, αλλά η ομάδα του έστω και δύσκολα, βρήκε το 2-1 επί της Σαμπντόρια, τη δεύτερη σερί επιτυχία χωρίς εκείνον.

Μεσοβδόμαδα, από το ταξίδι για τη Βιέννη, αποκλείστηκε -προφανώς εξαιτίας των εμπρηστικών για το club δηλώσεων της Wanda- ο Μάουρο Ικάρντι και του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο. Η Ιντερ πέρασε με διπλό. Και με τη Σαμπντόρια εντός ο Αργεντινός ήταν στην εξέδρα, με τους Νερατζούρι να παίρνουν το τρίποντο με 2-1 και να παίρνουν κανονάκια ηρεμίας.

Η ομάδα του Σαπελέτι είχε διάθεση, δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις απέναντι στην σφικτή φιλοξενούμενή της, αλλά σε διάστημα πέντε λεπτών ο αγώνας έγινε ροντέο, που τελικά βρήκε τους γηπεδούχους ευνοημένους. Ο Ντ' Αμπρόζιο με προβολή στο 73' έκανε το 1-0, με τον Γκαμπιαντίνι όμως δύο λεπτά αργότερα να εκμεταλλεύεται λάθη στην άμυνα και να ισοφαρίζει. Στο τρίλεπτο ωστόσο, το σκαστό σουτ Ναϊγκολάν επανέφερε την Ιντερ στο +4 από την 4η Μίλαν και σε απόσταση ασφαλείας οκτώ βαθμών εντός τετράδας.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Νταλμπέρτ, Ναϊνγκολάν (89' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (59' Ζοάο Μάριο), Πέρισιτς Πολιτάνο (69' Καντρέβα), Λαουτάρο Μαρτίνες

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι (81' Ζάλα), Τονέλι, Μούρου, Αντερσεν, Εκνταλ (81' Ναν), Σαπονάρα (75' Γκαμπιαντίνι), Πράετ, Λινέτι, Ντεφρέλ, Κουαλιαρέλα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα