Πάρμα - Ιντερ 0-1

Gazzetta team
Πάρμα - Ιντερ 0-1

bet365

Η Ιντερ έφτασε κοντά στο να μείνει ξανά άσφαιρη, όμως ο Λαουτάρο πέτυχε το πρώτο γκολ για τους Nerazzurri μέσα στο 2019 και αυτό με το οποίο νίκησαν την Πάρμα (0-1).

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση μετά τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα, όμως μπορεί να ανασάνει μετά το 0-1 σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για την Ιντερ. Οι Μιλανέζοι δεν είχαν βάλει γκολ στην Serie A στη νέα χρονιά και οι απουσίες και η κακή παράδοση, κάνουν το διπλό στο Enio Tardini πολύ σημαντικό καθώς Λάτσιο, Ρόμα, Μίλαν έδειχναν ότι πλησιάζουν.

Ο Ζερβίνιο στο πρώτο μέρος λίγο έλειψε να βάλει πολύ δύσκολα στην Ιντερ καθώς συνέκλινε και με δυνατό δεξί έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ για την Ιντερ ο Πέρισιτς είδε τον Σέπε να τον πραλαβαίνει και ο Ζοάο Μάριο υπό πολύ καλές προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή, έκανε τσαφ. Στην επανάληψη και το 54' ακυρώθηκε ύστερα από χρήση VAR γκολ του Ντ' Αμπρόζιο με το χέρι και στο 62' ο Ικάρντι με πλασέ από κοντά δεν βρήκε στόχο. Το γκολ για την Ιντερ ήρθε τελικά στο 78' όταν ο Ναϊνγκολάν έκλεψε, κουβάλησε, επέλεξε τον Λαουτάρο Μαρτίνες και όχι τον Ικάρντι και ο νεαρός τον δικαίωσε με πειστικό τελείωμα ψηλά για το 0-1 που έμεινε μέχρι το τέλος αφού στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τεχνικό σουτ ο Πέρισιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα): Σέπε, Μπρούνο Αλβες, Ιακοπίνι, Γκαλιόλο, Μπαστόνι, Μπαρίλα, Κούτσκα (84' Σπροκάτι), Σκοτσαρέλα (77' Στούλατς), Ζερβίνιο, Σιλιγκάρντι (58' Μπιαμπιανί), Ινγκλέζε.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ντ' Αμπρόζιο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ναϊνγκολάν (88' Γκαλιαρντίνι), Ζοάο Μάριο (77' Λαουτάρο Μαρτίνες), Πέρισιτς, Ικάρντι (93' Σεντρίκ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα