Μοιρασιά στο Ούντινε

Gazzetta team
Μοιρασιά στο Ούντινε

bet365

Ουντινέζε και Φιορεντίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Dacia Arena, σκορ το οποίο είχαμε και στο Τζένοα - Σασουόλο.

Η Φιορεντίνα είχε βάλει 11 γκολ στα τελευταία της δύο ματς κόντρα σε Κιέβο και Ρόμα, όμως δεν κατάφερε να λυγίσει την Ουντινέζε εκτός έδρας. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και τα δύο γκολ της αναμέτρησης με τον Λάρσεν να σκοράρει από κοντά στο 55' για τους γηπεδούχους ύστερα από δυνατή κούρσα και ασίστ του Πουσέτο. Εντεκα λεπτά κράτησε το προβάδισμα η Ουντινέζε καθώς στο 66' το πολύ δυνατό σουτ του Εντιμίλσον Φερνάντες εκτός περιοχής σφηνώθηκε στη γωνία. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι Viola έπαιξαν μονότερμα και είχαν καλή διπλή ευκαιρία με τον Κιέζα, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Στο 13ο λεπτό όλο το γήπεδο χειροκρότησε στη μνήμη του Ντάβιντε Αστόρι, capitano της Φιορεντίνα, που στο αντίστοιχο ματς πέρυσι, δεν ξύπνησε ποτέ στο ξενοδοχείο.

Χωρίς νικητή και το Τζένοα-Σασουόλο
Την προηγούμενη αγωνιστική αμφότερες πήραν τρίποντο έπειτα από καιρό. Στο μεταξύ τους όμως ματς Τζένοα και Σασουόλο έμειναν ισόπαλες 1-1. Μία καλά δουλεμένη επίθεση των φιλοξενούμενων οδήγησε στο 0-1 από τον Ντούριτσιτς (27'), αλλά η απάντηση ήρθε από τον Σανάμπρια (41'), ο οποίος σκόραρε το δεύτερο τέρμα του σε δύο αγώνες ως νέο απόκτημα των Γενοβέζων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα