Γιουβέντους - Πάρμα 3-3

Gazzetta team
Γιουβέντους - Πάρμα 3-3

bet365

Ο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ, αλλά τόσα πέτυχε και ο Ζερβίνιο και έτσι η Πάρμα έφυγε από το Τορίνο με βαθμό στο 93' κόντρα στους ασόβαρους Μπιανκονέρι.

Ηταν το πρώτο ματς μετά το 2011 στο οποίο οι Μπιανκονέρι δεν είχαν διαθέσιμο κανέναν από το BBC της άμυνας, με τον Κάσερες να κάνει τρίτο ντεμπούτο και να παίρνει θέση δίπλα στον Ρουγκάνι. Και το γεγονός ότι η Πάρμα πέτυχε τρία γκολ δείχνει ότι δεν τα πήγαν καλά, όπως και συνολικά η Γιούβε, η οποία προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 αλλά τελικά δεν νίκησε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 93'!

Από τα πρώτα λεπτά η Κυρία πήρε την μπάλα και στο 17' απείλησε με το σουτ του Ρονάλντο που απέκρουσε ο Σέπε. Η Πάρμα απάντησε με αυτό του Κούτσκα που απέκρουσε ο Περίν (21') και γενικά το ματς συνεχιζόταν με τους Μπιανκονέρι -που είχαν 80% κατοχή μπάλας- να έχουν την Πάρμα στην περιοχή της. Η Γιούβε άγγιξε το γκολ στο 34' με το δοκάρι του Κεντίρα, το πέτυχε δύο λεπτά μετά με το σουτ του CR7 (1-0) που βρήκε στον Ιακοπόνι και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Πορτογάλος είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ μετά το σουτ με το αριστερό.

Στο 57' ο Πορτογάλος θα μπορούσε να γράψει ασίστ αλλά η μπάλα πήγε πάλι στο δοκάρι (δεύτερο) από την κεφαλιά του Κεντίρα, για να έρθει στη συνέχεια... βροχή από γκολ: Κοντινό σουτ του Ρουγκάνι στο 62' για το 2-0, ωραία κεφαλιά του αμαρκάριστου Μπαριλά στο 64' για το 2-1, πολύ ωραία κεφαλιά και του Ρονάλντο μετά τη σέντρα του Μάντζουκιτς στο 66' για το 3-1, τακουνάκι του Ζερβίνιο μετά το γύρισμα του Κούτσκα στο 74' για το 3-2. Το ματς, με κάποιο τρόπο, είχε γίνει πολύ χαλαρό και η Πάρμα εκμεταλλευόμενη την ασόβαρη εικόνα της Γιουβέντους το πίστεψε και δικαιώθηκε στο 93' από το δεύτερο γκολ του Ζερβίνιο, ο οποίος νίκησε τον Περίν από κοντά!

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κάσερες, Σπινατσόλα, Κεντίρα (79' Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (46' Μπερναρντέσκι, 87' Τσαν), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ'Αβέρσα): Σέπε, Ιακοπόνι, Μπρούνο Αλβες, Μπαστόνι, Γκαλιόλο, Κούτσκα (86' Σπροκάτι), Σκοτσαρέλα (76' Στούλατς), Μπαριλά, Μπιαμπιανί (57' Σιλιγκάρντι), Ινγκλέζε, Ζερβίνιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα