Κλείνει Σάμαρη η Φροζινόνε!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλείνει Σάμαρη η Φροζινόνε!

bet365

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Serie A για λογαριασμό της Φροζινόνε φαίνεται πως βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης! Μαζί του, η ιταλική ομάδα θέλει να πάρει και τον Φακούντο Φερέιρα από τη Μπενφίκα...

Επιστροφή χρημάτων* στο Βαλένθια – Σπ. Χιχόν και σούπερ αποδόσεις στο Copa Del Rey από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Βάσει του ρεπορτάζ του πάντοτε έγκυρου Ιταλού ρεπόρτερ και ειδήμων στις μεταγραφές, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο αθλητικός διευθυντής της Φροζινόνε, Στέφανο Καποζούκο, «πετάει» για τη Λισαβόνα για να κλείσει τα deal στα οποία συμπεριλαμβάνεται τόσο ο Ανδρέας Σάμαρης, όσο και ο Φερέιρα.

Ο Έλληνας χαφ, μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Μπενφίκα και φαίνεται πως ο χρόνος του έχει... ήδη τελειώσει στους «αετούς».

Η Φροζινόνε, θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης στη Serie A, έχοντας βρεθεί στο -6 από τις θέσεις της σωτηρίας και γι' αυτό στόχευσε στον διεθνή μέσο αλλά και τον συμπαίκτη του στην πορτογαλική ομάδα και στράικερ, Φακούντο Φερέιρα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα