Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2

Gazzetta team
Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2

bet365

Η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Μπολόνια (0-2) και στα προημιτελικά του Coppa Italia, ξεκινώντας την προσπάθεια για τον 5ο σερί τίτλο. Αταλάντα ή Κάλιαρι ο επόμενος αντίπαλος.

Ο Αλέγκρι έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά και στο 9' από μέσα του θα είπε grazie στην Μπολόνια η οποία έκανε δώρο το πρώτο γκολ. Ο keeper, Ντα Κόστα έφυγε από την εστία του έπειτα από μπαλιά του Ντε Σίλιο, συγκρούστηκε με τον Καλαμπρέζι και οι δύο άφησαν τον Μπερναρντέσκι μόνο για να κάνει το 0-1. Σβάνμπεργκ και Ντάικς σπατάλησαν τις καλύτερες φάσεις των γηπεδούχων, αντίθετα με τους Bianconeri, οι οποίοι σκόραραν νωρίς και στο δεύτερο μέρος (49') με τον Μόιζε Κιν να τελειώνει από κοντά τη φάση και το ματς με το 0-2 που έμεινε ως το τελικό. Στο επόμενο κομμάτι του ματς η Γιουβέντους κάθισε πίσω και έδωσε μπάλα και χώρο στην Μπολόνια, που δεν μπορούσε όμως να αλλάξει κάτι στο ματς.

Μπολόνια (Φίλιπο Ιντζάγκι): Ντα Κόστα, Ντανίλο, Χελάντερ, Ντάικς, Ματιέλο (70' Ορσολίνι), Καλαμπρέζι, Σοριάνο, Πούλγκαρ, Σβάνμπεργκ (62' Ντονσά), Ντέστρο (77' Παλάσιο), Σανσόνε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Σπινατσόλα (80' Αλεξ Σάντρο), Κεντίρα, Πιάνιτς, Ντάγκλας Κόστα (77' Ντιμπάλα), Εμρέ Τσαν, Μπερναρντέσκι, Κιν (62' Ρονάλντο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα