Συμφώνησε με Ίντερ ο Γοδίν!

Θοδωρής Βασίλης
Συμφώνησε με Ίντερ ο Γοδίν!

bet365

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Ίντερ η οποία συμφώνησε σε όλα με τον αρχηγό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγο Γκοδίν!

Προ των πυλών είναι το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος και ειδικός στις μεταγραφές, Gianluca Di Marzio, Ίντερ και Γκοδίν έδωσαν τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα!

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ απομένουν μόνο κάποιες τελικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal με το συμβόλαιο του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης να λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ουέσκα – Μπέτις με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Ίντερ φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε την πολιτική της Ατλέτικο η οποία προσφέρει μονοετή συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές που φτάνουν ή έχουν ξεπεράσει τα 33χρόνια ζωής με τον Γκοδίν να γίνεται 33 τον επόμενο μήνα.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός μετακόμισε στους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι του 2010 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της αναγέννησης της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα