Δύσκολα και ο Φλορέντσι με την Γιουβέντους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Ρόμα βρίσκεται σε άσχημη κρίση τραυματισμών και μετά τους γνωστούς απόντες, είναι πιθανό ούτε ο Αλεσάντρο Φλορέντσι να παίξει κόντρα στην Γιουβέντους.
Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Εντιν Τζέκο και Στεφάν Ελ Σαραουί προπονήθηκαν ατομικά σύμφωνα με το Sky Italia και ο Φλορέντσι δεν μπόρεσε επίσης να γυμναστεί με τους συμπαίκτες του και είναι αμφίβολος για το σαββατιάτικο ματς (22/12). Ιωση είχε ο Λορέντζο Πελεγκρίνι όμως αναμένεται να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς στο Τορίνο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
