Μπολόνια - Μίλαν 0-0

Gazzetta team
Μπολόνια - Μίλαν 0-0

bet365

Οι Ροσονέρι δεν έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε και στο 0-0 με την Μπολόνια, σε ένα κακό ματς.

Ο αποκλεισμός από το Europa League, μετά το 3-1 από τον Ολυμπιακό, έχει αφήσει σημάδια στη Μίλαν και αυτό φάνηκε στο Renato Dall'Ara. Απέναντι σε μια Μπολόνια που μπήκε με στόχο να προσέξει την άμυνα της και να μην αφήσει χώρους, οι Μιλανέζοι είχαν την μπάλα από το ξεκίνημα αλλά δεν ήξεραν τι να την κάνουν, με συνέπεια να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί κυρίως με σουτ -χωρίς αποτέλεσμα- των Ιγουαΐν και Τσαλχάνογλου.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να προσπαθεί αλλά να μη βρίσκει τον τρόπο για να κάνει κάτι καλό επιθετικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Μίλαν τελικά έμεινε και με 10 παίκτες, αφού ο Μπακαγιόκο είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά (73' και 76') και έφυγε πρόωρα για τα αποδυτήρια, με την Μπολόνια να προσπαθεί να κλέψει στο τέλος το ματς αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε το φάουλ του Ορσολίνι.

Οπως και να έχει, το τελικό 0-0 προφανώς είναι καλό για τους Ροσομπλού του Πίπο Ιντσάγκι αν και παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού (-1 από την παραμονή), όχι όμως και για τους Ροσονέρι, οι οποίοι παραμένουν στην 4η θέση αλλά δεν πατάνε γερά σε αυτή, έχοντας πίσω της τις Λάτσιο (-2), Αταλάντα (-3) και Ρόμα (-3).

Μπολόνια (Πίπο Ιντσάγκι): Σκορούπσκι, Καλαμπρέζι, Ντανίλο, Ελάντερ, Ματιέλο, Σβάνμπεργκ (61' Τζεμαϊλί), Νάγκι, Πόλι (82' Ορσολίνι), Μπαγέ, Σανταντέρ (91' Ντέστρο), Παλάσιο.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Σούσο (85' Λασάλτ), Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου (78' Χοσέ Μάουρι), Ιγουαΐν, Κουτρόνε (61' Καστιγιέχο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα