Λάτσιο - Σαμπντόρια 2-2

Gazzetta team
Λάτσιο - Σαμπντόρια 2-2

bet365

Μετά την Ρόμα, και η άλλη ομάδα της πρωτεύουσας, η Λάτσιο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και παραχώρησε απίθανο 2-2 στην Σαμπντόρια στο Olimpico.

Τα άσχημα αποτελέσματα της Λάτσιο όχι μόνο δεν σταμάτησαν μετά τον εγκλεισμό των παικτών στο προπονητικό κέντρο για τέσσερις μέρες αλλά συνεχίστηκαν με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Οι Λατσιάλι βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος από την Σαμπντόρια, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με πέναλτι στο 96' αλλά οι Γενοβέζοι τους 'εκτέλεσαν' στο 99' για το τελικό 2-2 που τους αφήνει εκτός 4άδας με ματς περισσότερο από την Μίλαν.

Στο 14' άνοιξε το σκορ η Σαμπ με το 8ο φετινό γκολ του Φάμπιο Κουαλιαρέλα ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Μούρου από αριστερά και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πίεσε ασφυκτικά τους Γενοβέζους, που άντεξαν μέχρι το 79' όταν ο Ατσέρμπι έκανε το 1-1 και στο 96' ο Μάσα είδε πολλές φορές το VAR για να αποφασίσει ότι υπάρχει χέρι σε εκτέλεση φάουλ της Λάτσιο. Την μπάλα στη βούλα έστησε ο Ιμόμπιλε και νίκησε τον Αουντέρο. Το απίστευτο ήταν ότι το 2-1 δεν ήταν το τελικό καθώς στο 99' (!!!) ο Σαπονάρα με... ακροβατικό τελείωμα σόκαρε το Olimpico γράφοντας το τελικό 2-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα