Τζένοα - Σαμπντόρια 1-1

Gazzetta team
Τζένοα - Σαμπντόρια 1-1

bet365

Η Σαμπντόρια προηγήθηκε, η Τζένοα ισοφάρισε και ήταν καλύτερη αλλά το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο derby della Lanterna.

Η ατμόσφαιρα στο Luigi Ferraris ήταν όπως πάντα μαγική για το ντέρμπι της πόλης και μαγικό ήταν και το ξεκίνημα. Στο 8' ο Κουαλιαρέλα με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ραμίρες έκανε το 0-1 για την Σαμπντόρια αλλά η Τζένοα δεν πτοήθηκε και στο 17' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πιόντεκ από τον Αουντέρο, με τον Πολωνό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει (1-1). Το ματς είχε καλό ρυθμό και πάθος αλλά όχι πολλές φάσεις, με τους Ροσομπλού να είναι απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις με τους Ρόμουλο (40') και Πιόντεκ (42') πριν το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς όμως να πάρουν το προβάδισμα.

Η τυπικά γηπεδούχος Τζένοα είχε καλύτερη εικόνα και στο δεύτερο μέρος και έψαξε το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ, αλλά στην καλύτερη της στιγμή, στο 62', ο Αουντέρο αντέδρασε σωστά στη δυνατή κεφαλιά του Κουαμέ και κράτησε το 1-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος και το οποίο βαθμολογικά δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες. Από μια ήττα σε ντέρμπι όμως, καλή είναι και η ισοπαλία...

 

SERIE A Τελευταία Νέα