Ιντερ - Φροζινόνε 3-0

Gazzetta team
Ιντερ - Φροζινόνε 3-0

bet365

Η Ιντερ επέστρεψε δυναμικά στις νίκες, επικράτησε 3-0 της Φροζινόνε στο Μεάτσα και πάει... αεράτη στον «τελικό» με την Τότεναμ. 200αρης ο Μάουρο Ικάρντι.

Η Ιντερ αντέδρασε στην ήττα σοκ από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Φροζινόνε. Οι νερατζούρι ήταν εξαιρετικοί στο δημιουργικό κομμάτι, εκματαλλεύθηκαν τις αδυναμίες της αντιπάλου και βρέθηκαν στη 2η θέση (με ματς περισσότερο). Στα αξιοσημείωτα, οι 200 συμμετοχές του Ικάρντι στη Serie (117 γκολ), με τον Αργεντίνο να μπαίνει ως αλλαγή στο 77'. Δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Μπαλντέ, από ασίστ του Μαρτίνες άνοιξε το σκορ. Η Ιντερ είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν και στο 57' κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Μπαλντέ έκανε την ασίστ και ο Μαρτίνες πέτυχε το 2-0. Στο 82' ήρθε και το τρίτο τέρμα, με τον Πολιτάνο να δίνει στον Μπαλντέ για το 3-0. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ιντερ έγινε η τρίτη ομάδα στα top -5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2018/19) με 12 διαφορετικούς σκόρερ (15 η Ντόρτμουντ, 13 η Ρόμα).

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Ντε Φράι, Ντ' Αμπρόζιο, Ναϊνγκολάν (71' Ζοάο Μάριο), Σκρίνιαρ, Βαλέρο, Γκαλιαρντίνι, Πολιτάνο (83' Καντρέβα), Μπαλντέ, Μαρτίνες (77' Ικάρντι)

 

SERIE A Τελευταία Νέα