Ρόμα - Σαμπντόρια 4-1

Gazzetta team
Ρόμα - Σαμπντόρια 4-1

bet365

Την πρώτη της νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πήρε κόντρα στην Σαμπντόρια η Ρόμα (4-1) και ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A. Ντεμπούτο με νίκη για τον Ιακίνι στην Εμπολι.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την SPAL και τις ισοπαλίες με Νάπολι και Φιορεντίνα, η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο χαμογέλασε καθώς επιβλήθηκε με 4-1 της Σαμπ στο Olimpico και πάτησε τις θέσεις της Ευρώπης.

Το σκορ για τους Giallorossi άνοιξε στο 19' όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Κριστάντε έκανε την κεφαλιά, η μπάλα έδειχνε να πηγαίνει μέσα αλλά ο Ζουάν Ζεσούς έκανε την τελευταία επαφή για το 1-0. Η Σαμπντόρια είχε την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος όταν μετά το φάουλ του Καπράρι ο Κολάροβ λίγο έλειψε να πετύχει με κεφαλιά ένα σπάνιο αυτογκόλ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι, όπως δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι με τον Κλάιφερτ, του οποίου το τελείωμα πήγε στη ρίζα αφού πρώτα είχε αποφύγει τον Μούρου.

Στην επανάληψη, οι ομάδες προσέφεραν περισσότερο υλικό, με την Ρόμα να καθαρίζεί εύκολα την υπόθεση τρεις βαθμοί. Στο 59' ο Κολάροβ ανέβηκε και έκανε τη συρτή σέντρα για τον Σικ που έγραψε το 2-0 και στο 72' με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ στο παραθυράκι ο Ελ Σαραουί ανέβασε το σκορ στο 3-0. Στο 89' ο Ντεφρέλ έκανε τρομερό πάρσιμο και σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του για το γκολ της τιμής και στο 93' ο Ελ Σαραουί πέτυχε και δεύτερο τέρμα ύστερα από προσπάθεια του Τζέκο από αριστερά (4-1).

Νίκη 10 αγωνιστικές μετά η Εμπολι
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη είχε μετρήσει η Εμπολι. Η μοναδική της επιτυχία ήταν εκείνη στην πρεμιέρα και μετά τίποτα. Ηρθε όμως η στιγμή να πάρει το δεύτερο τρίποντό της και με αυτό το 2-1 επί της Ουντινέζε να πιάνει την αντίπαλό της πάνω στο όριο της παραμονής. Αυτό οφείλεται τόσο στα γκολ των Ζάιτς (41') και Καπούτο (51'), αλλά και στο ντεμπούτο στον πάγκο του Μπέπε Ιακίνι. H Ουντινέζε, που μείωσε με τον Πουσέτο (81'), είδε δύο λεπτά νωρίτερα τον Ντε Πάουλ να χάνει πέναλτι και έτσι έμεινε με τη σειρά της με έναν βαθμό σε έξι αγωνιστικές, με συνέπεια να κινδυνεύει με απόλυση ο δικός της προπονητής, Χούλιο Βελάθκεθ.


Ούτε τώρα η Κιέβο
Δεν έχει νικήσει ποτέ. Αυτή τη φορά το πίστεψε. Με τους Μετζορίνι (20') και Ομπι (45') η Κιέβο έφτασε προσωρινά στην ανατροπή, αλλά η Μπολονια που είχε προηγηθεί από νωρίς (3' Σανταντέρ), ισοφάρισε με τον Ορσολίνι (56') και έστω και οριακά βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, αφήνοντας τους γηπεδούχους να είναι ουραγοί και να μην βλέπει κανείς το πώς θα αντιστρέψουν την κατάσταση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα