Λάτσιο - Ιντερ 0-3

Λάτσιο - Ιντερ 0-3

bet365

Με τον Ικάρντι να κάνει doppietta η Ιντερ διέλυσε την Λάτσιο στο Olimpico (0-3) και έπιασε στη 2η θέση της Serie A την Νάπολι.

Δεν σταματά να ανεβαίνει η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία ήταν επιβλητική στην πρωτεύουσα, έκανε κομμάτια εκτός έδρας την Λάτσιο και αφού έφτασε τις 6 σερί νίκες στην Serie A, έφτασε και να συγκατοικεί στη 2η θέση με την Νάπολι. Δύο ακόμα γκολ έβαλε ο Ικάρντι στους Laziali, που δεν μπόρεσαν να πάρουν εκδίκηση για την περσινή απώλεια του Champions League την τελευταία αγωνιστική.

Αν κάποιος απλά... χάζεψε το πρώτο μέρος θα παρατήρησε πόσο εύκολα έβαλε βάσεις νίκης η Ιντερ. Οι Nerazzurri χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να προσαρμοστούν και από την αρχή πάτησαν καλά και καθάρισαν το ματς. Στο 9' ο Ικάρντι δεν πρόλαβε να σπρώξει σε κενό τέρμα μετά τη σέντρα-σουτ του Πέρισιτς, στο 17' η Λάτσιο είχε τη μοναδική καλή στιγμή όταν στο τετ-α-τετ ο Ιμόμπιλε καθυστέρησε και κόπηκε από τον Μιράντα και στο 22' ο Πέρισιτς έκανε το curler που πέρασε άουτ.

Στο 28' άνοιξε το σκορ η Ιντερ όταν ο Πέρισιτς, πήρε με το στήθος από τον Πολιτάνο, ο Βεσίνο έκανε ένα ακροβατικό και ο Ικάρντι από κοντά είχε πολύ εύκολο έργο για το 5ο γκολ από τις τελευταίες 6 προσπάθειές του (0-1). Στο 39' ο Αργεντινός έδωσε στον Βεσίνο, ο οποίος νικήθηκε από τον Στρακόσα αλλά από το κόρνερ ο Μπρόζοβιτς έπιασε δυνατό αριστερό από το όριο της περιοχής και έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη η Λάτσιο βγήκε πιο επιθετικά για να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε γρήγορα στο ματς, όμως αυτό δεν έμελλε να συμβεί. Η Ιντερ ήταν σταθερή και παρότι έδωσε μέτρα, δεν έδωσε φάσεις στην ομάδα του Ιντζάγκι και αφού απείλησε στο 65' με τον Πολιτάνο, τέσσερα λεπτά μετά σφράγισε οριστικά τη νίκη με τον Ικάρντι να χορεύει μετά την ασίστ του Μπόρχα Βαλέρο και να εκτελεί τον Στρακόσα για το 0-3 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Ράντου (78' Μπάστος), Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε, Λούλιτς, Μάρουσιτς, Μπαντέλι (34' Κατάλντι), Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Καϊσέδο (69' Χοακίν Κορέα), Ιμόμπιλε.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο (87' Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο (57' Μπόρχα Βαλέρο), Πολιτάνο (87' Κεϊτά Μπαλντέ), Πέρισιτς, Ικάρντι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα