Ρόμα - Σπαλ 0-2

Gazzetta team
Ρόμα - Σπαλ 0-2

bet365

Εντυπωσιακή η Σπαλ στο Ολίμπικο, επικράτησε 2-0 της Ρόμα, η οποία είχε το μυαλό της στο Champions League και το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Σπαλ προσγείωσε ανώμαλα τη Ρόμα, πέρασε νικηφόρα από το Ολίμπικο (2-0) και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις σερί επιτυχίες για τους Τζιαλορόσι που είχαν το μυαλό τους στο Champions League και την ΤΣΣΚΑ!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Κακό παιχνίδι, με τη Ρόμα να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι τον τρόπο να φανεί απειλητική για την αντίπαλό της. Ετσι, η Σπαλ στην πρώτη καλή ευκαιρία που της δόθηκε βρήκε δίχτυα. Ο Πελεγκρίνι ανέτρεψε τον Λατσάρι και ο Πετάνια στο 38' άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Ο Τζέκο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 48' για να φέρει το ματς στα ίσα, αφού από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ουσία και στο 55' ο Μπονιφάτσι με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Η Ρόμα πίεσε και στο 75' βρέθηκε με παίκτη παραπάνω μιας και αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Σάβιτς λόγω... καθυστέρησης (δεύτερη κίτρινη). Ωστόσο, σε δυο περιπτώσεις ο Τζέκο με κεφαλιά και σε μια ο Μαρκάνο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.. Ετσι, οι Τζιαλορόσι βρέθηκαν στο -10 από την κορυφή και με ματς περισσότερο. Ο Μανωλάς ήταν στην αποστολή, ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Φάτσιο, Μαρκάνο, Πελεγκρίνι (78' Παστόρε), Ν'Ζονζί, Φλορέντσι, Κριστάντε (59' Κλάιφερτ), Λορέντσο Πελεγκρίνι, Ουντέρ (71' Τσόριτς), Τζέκο, Ελ Σαράουι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα