Νάπολι - Σασουόλο 2-0

Gazzetta team
Νάπολι - Σασουόλο 2-0

bet365

Η Νάπολι κέρδισε άνετα με 2-0 την Σασουόλο και παραμένει στο -6 από την κορυφή και την Γιουβέντους.

Η Νάπολι δεν είχε περιθώρια απώλειας, έκανε ροτέισον μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, αλλά επιβλήθηκε με άνεση με 2-0 της Σασουόλο για να παραμείνει στο -6 από την Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 3’ με το πρώτο γκολ του Ουνά στην Serie A, ενώ έψαξαν και το δεύτερο γκολ που θα τελείωνε τα πάντα, για να πέσουν πάνω στον Κονσίλι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε λιγότερες περιπτώσεις και το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 72’, όταν ο Ινσίνιε, που είχε έρθει από τον πάγκο, έκανε το 2-0 με ένα από τα χαρακτηριστικά του σουτ. Η Σασουόλο το πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι, με τον Ροζέριο, μάλιστα, να αποβάλλεται στο 87’ και το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μαλκί, Ντιαβαρά (56’ Άλαν), Ρογκ, Ζιελίνσκι, Βέρντι (69’ Καγιεχόν), Ουνά (51’ Ινσίνιε), Μέρτενς

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Ροζέριο, Φεράρι, Μανιάνι, Μάρλον, Λιρόλα, Λοκατέλι (46’ Μπουραμπιά), Μανιανέλι, Μπογκά (46’ Μπεράρντι), Τζούριτσιτς, Μπόατενγκ (69’ Μπάμπακαρ)

 

SERIE A Τελευταία Νέα